skoljobb.se

Maltesholmsskolan söker lärarassistent

Regioner
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Maltesholmsskolan söker lärarassistent

 

Arbetsplatsbeskrivning

Maltesholmsskolan ligger i Hässelby Strand med närhet till Mälaren och Grimstaskogen. Vi har idag ca 450 elever i Årskurs F-6 samt grundsärskola i årskurs F-6. Personalen är engagerad och kunnig med höga förväntningar på våra elever. Våra honnörsord är Öppenhet-Ordning och reda-Goda kunskaper. Alla är inte lika, alla är lika viktiga, alla ska vara med. Tillsammans skapar vi en bra skola.

Arbetsbeskrivning

Som lärarassistent kommer du att arbeta i en klass tillsammans med lärare, personal och med eleverna under hela deras skoldag och fritidstid. Tillsammans med lärare och personal medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för hela elevgruppen.  Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. I kontakter med vårdnadshavarna är du engagerad, elevfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasieutbildning, ev YH-utbildning eller folkhögskoleutbildning och erfarenhet av att ha jobbat i grundskolan tidigare. Du ska kunna tolka sociala interaktioner hos elever, vara en vuxen förebild, trygg och tillitsskapande. Uppdraget innebär mycket elevkontakter vilket förutsätter att du uppträder som en god förebild för eleverna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt elevfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete.  Du samverkar med elever, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Läs gärna mer om vår skola på skolans hemsida

Intervjuer kommer att ske fortlöpande. 

Dela detta jobb

Maltesholmsskolan söker lärarassistent

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen