skoljobb.se

Lilla Adolf Fredriks skola söker resurspedagog

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-11

Ansök nu

Lilla Adolf Fredriks skola söker resurspedagog

 

Arbetsplatsbeskrivning

Lilla Adolf Fredriks skola är en F-6 skola med cirka 400 elever och 50 personal. Skolans byggnad har sina anor sedan början av 1900-talet och ligger på Dalagatan mitt i Stockholms innerstad endast tio minuters promenad från centralen och Odenplan. Skolan ligger i nära anslutning till några av vår stadsdel Norrmalms fina parker: Vasaparken, Observatorie- och Tegnérlunden. Närheten till parkerna gör att de blir en naturlig del av vår utemiljö.

Arbetsbeskrivning

Som resurspedagog på Lilla Adolf Fredriks skola skall du ansvara för att samordna skoldagen för elever i särskilda behov. Vi har på skolan en studio där elever har möjlighet att i olika perioder under dagen arbeta enskilt eller i mindre grupper. Resurspedagogen som vi söker är den som samordnar med klasslärare och övriga pedagoger så att våra elever har en förutsägbar dag med tydlig struktur både under skoldagen och under fritidshemstiden.

Kvalifikationer

Som person bör du vara högst stresstålig och förstå innebörden av ett lågaffektivt bemötande. Du bör ha mycket god förmåga att samarbete med kollegor och samverka med vårdnadshavare. För att lyckas i ditt uppdrag bör du ha gedigen erfarenhet av att arbeta med elever i särskilda behov. Avgörande är att du alltid har tilltro att lyckas i ditt arbete med våra elever.

Övrigt

Dela detta jobb

Lilla Adolf Fredriks skola söker resurspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen