skoljobb.se

Lärarvikarie med administrativa uppdrag till Lotorps skola

Ansök nu

Lärarvikarie med administrativa uppdrag till Lotorps skola

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018.Beskrivning

Lotorps skola är en grundskola för förskoleklass till årskurs 6 beläget i natursköna Lotorp.

Idag har vi ca: 150 elever fördelade på 7 klasser och ca: 20 personal. Klasserna är indelade i tre arbetslag (F-3, 4-6 och fritidshem). Vi lägger stortfokus på att anpassa lärmiljön för att möta elevers behov av olika lärstilar samtidigt som våra digitala förutsättningar bidrar till ett flexibelt och innovativt lärande.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer vara att ha ansvar för vikarieanskaffningen på skolan. Du är också den första som rycker in som vikarie om någon i besättningen skulle vara sjuk eller frånvarande. Du kommer stå inför grupper och ha undervisningen utifrån pedagogernas givna planeringar och ibland kommer du fungera som resurs till en pedagog för att kunna vara fler i våra klassrum.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av pedagogiskt arbete och har en god förmåga att samordna och kommunicera. Du ska tycka om att jobba med barn och du behöver kunna vara flexibel då dina uppgifter och uppdrag kommer se olika ut varje dag. 


Villkor

100%


Visstidsanställning från 2020-01-07 till 2020-06-19 med ev möjlighet till förlängningÖvrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärarvikarie med administrativa uppdrag till Lotorps skola

Finspångs kommun