skoljobb.se

logo

Lärare till Ölmestadskolan Musik Åk 2-9

Företag Gislaveds kommun
Regioner
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Lärare till Ölmestadskolan Musik Åk 2-9

Barn- och utbildningsförvaltningen, Ölmestadskolan F-6

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Ölmestadskolan är Gislaveds kommuns enda F-9 enhet och hos oss präglar detta hela vår verksamhet. Vi arbetar utifrån ett relationellt lärande och möjligheten till en god kontakt med kollegor, elever samt vårdnadshavare präglar vår verksamhet.  

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för undervisning i musik. Vi är beroende av att organisera oss på ett flexibelt vis och detta kan komma att påverka innehållet i tjänsten. Då vi är en F-9 enhet så kan undervisning och stöd i andra ämnen vara aktuellt.  

Beroende på organisation så kan deltid vara aktuellt.

Tillsättning av tjänsten kan komma att ske tidigare än sista ansökningsdatum utifrån inkomna ansökningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har adekvat utbildning eller motsvarande kunskap för att kunna driva arbetet med att öka kunskapsnivån hos våra elever. Att arbeta utvecklande och relationellt med eleven och elevens lärande i fokus är avgörande för att lyckas i arbetet. Du är kommunikativ och har ett bemötande som innebär stor tydlighet och där kunskap står i centrum. Du har lätt för att möta människor och du arbetar utpräglat väl i team. Stor vikt läggs på personlig lämplighet och dokumenterad erfarenhet.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

 

Dela detta jobb

logo
Lärare till Ölmestadskolan Musik Åk 2-9

Gislaveds kommun