skoljobb.se

Lärare till en mindre undervisningsgrupp på Gläntanskolan

Ansök nu

Lärare till en mindre undervisningsgrupp på Gläntanskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gläntanskolan är en grundskola som är belägen i Ödåkra, i norra delen av Helsingborg. Det är enkelt att sig hit via allmänna kommunikationsmedel. Atmosfären på skolan, som består av ca 400 elever i F-9, präglas av härlig ambition och god kamratanda.
Skolan består av moderna lokaler anpassade för flexibel undervisning i ett expansivt område. Som ett resultat av Gläntanskolans ökande popularitet har skolan 2018 fått en ny tillbyggnad för fritidshemmet och f-3.
Sedan 2018 har vi en ny idrottshall belägen i närheten till skolan.

På Gläntanskolan har vi under året börjat utveckla vårt koncept som heter Stark på G, vilket handlar om att stärka elevernas fysiska och kreativa förmågor.
Efter mycket arbete har vi i tillsammans skapat förutsättningarna för tre nya spännande inriktningar: mediehus (poddar, videoklipp, artiklar i en digital skoltidning), fotboll för tjejer och killar samt programmering (ex. robotar, kretskort, spel). Skolan ska vara lustfylld och detta är vårt sätt att försöka bygga för det!

Länkar:
Facebooksida: https://www.facebook.com/Glantanskolan/
Instagram: https://www.instagram.com/glantanskolan/

ARBETSUPPGIFTER
Du får ansvar för att i samråd med andra pedagoger och elevhälsa samordna undervisning och stödja elever i behov av särskilt stöd. Detta sker i en mindre, 4-5 elever, undervisningsgrupp på skolan där du arbetar med direkt elevstöd till elever i från åk 4-9.

Du ska arbeta för att skapa positiva relationer med eleverna. Du ska ansvara för planering, genomförande och bedömning i de ämnen du är behörig i, Samt samverka med övriga lärare kring bedömning i övriga ämnen.

Du ska ansvara för samplanering och bedömning kring elever som läser enligt grundsärskolans läroplan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i flera ämnen i åk 4-9. Om du nyligen tagit examen eller har flera års erfarenhet är inte avgörande. Det viktigaste är att du är trygg i rollen och brinner för ditt uppdrag! Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete, inklusive pedagogisk dokumentation.

Har du erfarenhet från att ha arbetat med liknande uppgifter tidigare ses detta som en merit.

Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare till en mindre undervisningsgrupp på Gläntanskolan

Helsingborgs Stad