skoljobb.se

Lärare mot fritidshem/ fritidspedagog

Ansök nu

Lärare mot fritidshem/ fritidspedagog

 

Arbetsplatsbeskrivning

Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. På skolan går ca 800 elever som bor i närområdet i och runt ABC-staden Vällingbys alla bostadsområden. Vår skolbyggnad är en Kmärkt, häftig, funkisbyggnad med en stor inbjudande skolgård och härliga grönområden runt om. Vällingbyskolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete med ett stort fokus på språkutveckling, matematisk utveckling, social utveckling samt rörelse för lärande. Vällingbyskolan har också initierat en stor fritidssatsning i syfte att öka samarbetet mellan skola och fritids och att använda allas kompetens på bästa sätt. Även fritidsverksamheten kommer att arbeta med ovan nämnda fokusområden och kompensatoriska arbetsmoment på eftermiddagens fritidsverksamhet. Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby. Vi har ett väl fungerande elevhälsoteam som strävar efter att arbeta förebyggande och som består av skolsköterska, kurator, psykolog, specialpedagog/ speciallärare, studie- och yrkesvägledare som leds av skolledningen. Vi kommer arbeta vidare med Anna Borg, Skolsamordnare på KIND- Center of Neurodevelopmental Disorders, Karolinska Institutet Stockholm, i vårt samarbete kring utveckling av Vällingbyskolans elevhälsoarbete. På skolan har vi pedagogiska luncher där vår kökspersonal lagar all mat i skolans eget kök. Läs mer om skolan på https:// vallingbyskolan.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Vi söker en positiv person som älskar sitt arbete och utför det med stort engagemang Du vill fortsätta att utvecklas i din yrkesroll och reflekterar ofta över hur du kan bidra till att förbättra resultaten och verksamheten. Du är bra på att kommunicera och värnar om goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal. Du har en vilja att agera förebild för medarbetare och en drivkraft att vara med och utveckla vår skola.

KvalifikationerDu är insatt i styrdokumenten för fritidshem och har arbetat något år i fritidsverksamhet eller har nyligen blivit klar med din utbildning lärare för fritidshem.

 

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem/ fritidspedagog

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen