skoljobb.se

Lärare mot fritidshem eller erfaren fritidsledare mot yngre åldrar

Ansök nu

Lärare mot fritidshem eller erfaren fritidsledare mot yngre åldrar

Vi har bestämt oss! Vi ska bli en kommun i framkant – och har allt som krävs för att lyckas. Korta beslutsvägar, stabil ekonomi, samarbete över verksamhetsgränser och viljan att våga mer. Våra höga ambitioner ger dig med eget driv möjligheter att växa och skapa positiv förändring för medborgarna. Som medarbetare i Ekerö kommun får du en värdefull roll i vår unika övärld – och vi ser fram emot din ansökan.

EKEBYHOVSKOLAN är en F-6 skola som har ca 570 elever. I skolan finns även kommunens grundsärskola.
Skolan är belägen i ett naturskönt område på Ekerö med närhet till skog och natur. Vår närhet till centrala Ekerö möjliggör mycket goda förbindelser med såväl Bromma som Stockholm. Bra förbindelser till söder om Stockholm finns via vägfärja Ekerö-Slagsta.
Ekebyhovskolan är en trygg skola som präglas av trivsel och glädje. Vi har hög lärarbehörighet och en bra åldersspridning bland personalen.
Ekebyhovskolan har en strukturerad organisation där systematiskt kvalitetsarbete har stort fokus. Genom målinriktat kollegialt utvecklingsarbete kan vi löpande utveckla våra undervisningsmetoder och arbetsformer, vilket leder till goda kunskapsresultat bland våra elever. Vi strävar alltid efter att engagera våra elever och att ge dem förutsättningar att vara delaktiga och att ha inflytande i skolan.
Vi vill att vår skola ska vara en plats där både elever och personal känner arbetsglädje och lust att lära.

Länk till Ekerö kommuns hemsida

Arbetsbeskrivning
I Ekerö kommun får lärare tid till barnen och undervisningen – idag är vi en av Sveriges främsta skolkommuner. Våra omgivningar är som gjorda för att knyta an till delar ur läroplanen med vår rika natur och kulturhistoria. För att ge eleverna de bästa förutsättningarna delar våra kommunala skolor kontinuerligt med sig av erfarenheter och lärdomar med varandra. Här ser vi på det kollegiala lärandet som en förutsättning för elevernas utveckling.

Kvalifikationer
För att lyckas med uppdraget:

Behöver du var postiv till ett flexibelt och lösningsfokuserat arbetsätt. Att du har erfarenhet att arbeta med yngre barn. Att du har tydliga förväntningar på dig själv i ditt arbete med eleverna. Se vikten av att arbeta kollegialt i ett arbetslag. Att på ett konstruktivt arbetsätt arbeta med elevernas delaktighet utifrån deras ålder och mognad. Att du är nyfiken, modig och vågar möta framtiden med nya sätt att både tänka och arbeta praktiskt med både kollegor och elever.

Att du har lätt för att utrycka dig i tal och skrift.

Vi ser gärna att du också uppfyller följande kvalifikationer:
Pedagogisk utbildning
Erfarenhet av att arbeta med barn.

Att du har ett stort engamang för barns lärande och utveckling. 

Digtala kunskaper är ett stort plus.

Tillträde: 2021-08-26
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Visstid

Länk till lediga jobb i Ekerö kommun

Om Ekerö kommun

Vi är en mängd olika verksamheter som tillsammans skapar en unik kommun – där vi alla hjälps åt över enhets- och verksamhetsgränser.
Vi lever vår värdegrund som innebär ett stort engagemang, god kommunikation med öppen dialog och ett professionellt förhållningssätt. Som en mindre kommun i stockholmsregionen kan vi både erbjuda närhet till varandra och en ambitiös utvecklingsresa. För att bli en kommun i framkant behöver vi fylla på med nya perspektiv, och vi hoppas att du vill vara med och bidra med dina.

Vi erbjuder t.ex. friskvårdsbidrag, löneväxling till pension, växling av semesterdagstillägg till lediga dagar och rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess ber vi dig att skicka in ansökan digitalt, och inte via e-post eller post.

Vi har redan tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring och vill inte ha kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Karin Hedh

Biträdande Rektor

073-6614183

Lärarförbundet Expedition

08-124 577 79

Kommunal Expedition

08-124 577 85

Du ansöker senast 2021-09-24 

Dela detta jobb

Lärare mot fritidshem eller erfaren fritidsledare mot yngre åldrar

Ekerö Kommun - Utbildningsförvaltningen