skoljobb.se

Lärare matematik och NO

Ansök nu

Lärare matematik och NO

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är utbildad lärare i ämnet matematik och NO. Tjänsten kommer att innebära arbete som lärare på 100%. För att du ska trivas med arbetet tror vi att du är innovativ och gillar att jobba tillsammans med andra. Som vår nya medarbetare utvecklar du elevers förmågor och skapar en god arbetsmiljö på enheten tillsammans med kollegor. Som lärare planerar och genomför du undervisning som syftar till att nå lärande och utveckling hos eleven utifrån dennes individuella förutsättningar. Du dokumenterar och följer upp utvecklingen och kommunicerar denna med elev och vårdnadshavare.
Som pedagog vid skolan ansvarar du för att utveckla det pedagogiska arbetet i samarbetet med övriga pedagoger, allt enligt läroplanen för grundskolan. Du arbetar nära dina kollegor, i arbetslag. Du kommer att arbeta i åk 7-9.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker tjänsten har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i matematik och NO.
Du arbetar både formativt och språkutvecklande och är väl förtrogen med styrdokumenten och kan omsätta dessa i ett för eleverna begripligt och meningsfullt lärande
Du använder digitala verktyg för elevernas lärande och är du mentor ska du se hela elevens studiesituation i ditt mentorskap.
Som person har du god självinsikt och anpassar dig naturligt efter ändrade omständigheter. Du är strukturerad, välplanerad och entusiasmerande i din undervisning. Du är samarbetsinriktad och intresserad av att bidra till verksamhetens professionella utveckling. Vi ser att du kan leda och motivera andra på ett pedagogiskt sätt för att nå uppsatta mål och främja utvecklingen hos den enskilde individen. Interaktion och kommunikation faller sig naturligt för dig och du har lätt för att sätta dig in i någon annans perspektiv med bibehållen professionalitet.
Du har förmåga att planera och organisera både ditt eget arbete och elevernas arbete på ett effektivt sätt och skapar ett tillitsfullt klassrumsklimat där alla elever kommer till tals.
Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i några år, men även nyexaminerade lärare är välkomna att söka tjänsten.

För mer information, ring:

 

  • Åsa Godeau, Rektor. Telenr: 08-55501358
  • Karin Maschmann, Biträdande rektor. Telenr: 08-55501340

 

 

Anställningen

Anställning Tillsvidare från och med 2019-09-01.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansökan

Din ansökan ska ha kommit in till Nykvarns kommun senast den: 2019-12-31

Dela detta jobb

Lärare matematik och NO

Nykvarns kommun