skoljobb.se

Lärare inriktning fritidshem till Östergårdsskolans särskola

Ansök nu

Lärare inriktning fritidshem till Östergårdsskolans särskola

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare inriktning fritidshem till Östergårdsskolans särskola. Som lärare vid fritidshemmet på särskolan ansvarar du tillsammans med övriga i arbetslaget för fritidsverksamheten. Förutom att ansvara för och planera fritidsverksamhet kommer du tillsammans med övriga i arbetslaget att dokumentera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten utifrån våra styrdokument. Du kommer även att arbeta med elever i skolklasserna under dagtid. Du ger stöd och stimulans utifrån eleven/elevernas specifika förutsättningar och främjar utveckling och självständighet. Arbetsuppgifterna varierar, vilket ger ett omväxlande och utmanande arbete, samtidigt som arbetet ställer krav på både kompetens och personliga egenskaper hos dig.

Kvalifikationer

Vi söker en lärare inriktning fritidshem eller möjligen annan enligt arbetsgivaren lämplig högskoleutbildning som kan komplettera den befintliga kompetensen på Östergårdsskolans fritidshem. Du är en stabil och trygg person och har god förmåga att skapa förtroende hos omgivningen. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter elevens/elevernas behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt till elever, kollegor och föräldrar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av särskolan och elever i behov av anpassningar och särskilt stöd. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde 7 januari 2020. Intervjuer sker löpnade under ansökningstiden.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Simon Brekell, rektor
Telefon: 0733-03 85 44
Namn: Biljana Mackic, Rektor
Telefon: 072- 963 91 09
Namn: Chatarina Mardell, rektor
Telefon: 0723-86 95 10

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Magnus Hygert, Lärarnas Riksförbund
Telefon: 072-1743004
Namn: Rebecka Gustavsson Lärarförbundet
Telefon: 072-5664791
Namn: Jonna Alsén, Kommunal
Telefon: 0720-848299

Ansökan

Referensnummer: C33308 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-13

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Östergårdsskolan är en grund- och särskola med årskurserna 4-9 samt tillhörande fritidshem. Skolan har ca 500 elever. Skolan ligger i centrala Halmstad med när tillgång till faciliteter såsom Halmstad Arena. På Östergårdsskolan arbetar vi tätt i arbetslag, med stort engagemang för att utveckla våra elever mot målen. Vi är stolta över att ha kommit långt i detta arbete och söker nu dig som vill vara en del av vår fortsatta resa.

Dela detta jobb

Lärare inriktning fritidshem till Östergårdsskolans särskola

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning