skoljobb.se

Lärare i tyska

Regioner
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Lärare i tyska

Lärare i tyska
Vill du ha ett av de viktigaste uppdragen som finns?
Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till oss
Junedalsskolan ligger centralt i Jönköping med närhet till stadens faciliteter samtidigt som Jönköpings vackra stadspark ligger bara 10 minuters promenad bort. Vi har för närvarande ca 850 elever i grundskola och grundsärskola 7–9, ett elevunderlag som kommer att öka i båda dessa verksamheter framöver. Vi på Junedalsskolan arbetar för att varje elev ska nå toppen av sin egen potential, för att nå dit arbetar våra engagerade medarbetare genom att motivera, stimulera nyfikenhet samt ha höga förväntningar på elevernas förmåga att utvecklas.

Hos oss ska alla trivas, vara trygga och känna arbetsglädje. Vi arbetar runt eleven med ett helhetsperspektiv där eleven ska kunna känna trygghet, glädje, ansvar och självständighet som ger en bra grund för kunskapsinhämtandet. 

Ditt nya jobb
Vi söker dig som vill arbeta som lärare i tyska på Junedalsskolan åk 7-9. Du kommer att ingå i ett arbetslag tillsammans med lärare med olika ämneskompetenser. I tjänsten ingår också att vara klassföreståndare för ett antal elever som du möter i undervisningen.
Du som är nyexaminerad lärare har rätt till en mentor under ditt första år, introduktionsperioden.

Kompetenskrav
Vi söker dig som är legitimerad lärare i tyska eller som har goda kunskaper i tyska. Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du förväntas ha vana och kunskap att hantera moderna IKT-verktyg. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså din flexibilitet.

Övrigt
Tillträde snarast!
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga intyg och betyg relevanta för tjänsten. Urval och intervjuer kan komma att ske före ansökningstiden har gått ut så vi ser fram emot din ansökan snarast. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Länk: till belastningsregistret 

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar
Frågor och upplysningar om tjänsten lämnas av:
Irena Hanzek, rektor 036–106181
Krister Gren, bitr. rektor 036–103826
Martina Sörensen, Lärarförbundet 036–106194
Åsa Söderström, Lärarnas Riksförbund 036–106185

Dela detta jobb

Lärare i tyska

Jönköpings kommun