skoljobb.se

Lärare i textilslöjd

Regioner
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Lärare i textilslöjd

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Välkommen till Skärstaddalens skolområde!
Enheten ligger i Skärstaddalen, och består av förskoleklass, åk 1-6 och fritidshem. Verksamheten är belägen i Kaxholmen och i Skärstad. På Landsjöskolan (Kaxholmen) finns förskoleklass, åk 1-6 samt 3 fritidshem. På Skärstad skola (Skärstad) finns förskoleklass, åk 1-3 samt fritidshem. Verksamheterna på de båda skolorna utgår från en tydlig värdegrund och ett positivt förhållningssätt till elever och till varandra som kollegor.

Ditt nya jobb
På Landsjöskolan arbetar vi kontinuerligt med kollegialt lärande. Det systematiska kvalitetsarbetet är en naturlig del av vårt arbete. Vi tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling.
Din huvudsakliga arbetsuppgift är att planera, genomföra och följa upp undervisningen i textilslöjd. Tjänsten är ett vikariat och kan även innefatta andra ämnen. Du är en god lagspelare som ser värdet i att ha kul på jobbet och skapar tillsammans med kollegor en trevlig arbetsplats.

Din kompetens
Vi söker dig som är behörig att undervisa i textilslöjd, alternativt har erfarenhet av textilbranschen. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och är van att arbeta med barn. Meriterande är kunskaper och erfarenhet av att undervisa i andra ämnen.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Här gör du din beställning av belastningsregistret.

Välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan kommer att hållas löpande.

Vill du veta mer?
Helena G Johansson, Rektor 036-10 39 60
Karin Bergström., biträdande rektor 036-10 39 56
Christina Skogeryd, Lärarförbundet, 036-10 39 61

Dela detta jobb

Lärare i textilslöjd

Jönköpings kommun