skoljobb.se

Lärare i svenska som andra språk till Kung Karls skola åk 4-6

Ansök nu

Lärare i svenska som andra språk till Kung Karls skola åk 4-6

Till vår nya skola Kung Karl som öppnade i januari 2018 söker vi en behörig lärare i svenska som andra språk till årskurs 4-6.

I Kungsörs kommun arbetar våra pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Pedagogerna uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt. Vi har ett syfte när vi planerar organisation och utvecklingsarbeten på våra skolor. Det pågår intressanta utvecklingsarbeten med fokus på undervisning och pedagogik utifrån språkutvecklande arbetssätt, bedömning, kollegialt lärande och nyanländas lärande. Det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd.

Kungsörs kommun är en mycket naturskön kommun precis intill Mälaren med ett mycket strategiskt läge sett till geografin. Du kan med enkelhet pendla till och från flera olika städer som t.ex. Eskilstuna, Örebro och Västerås. Kungsör är en liten kommun vilket innebär närhet och korta beslutsvägar. Medarbetare har mycket goda förutsättningar att samverka, påverka och utveckla.

ARBETSUPPGIFTER
Uppdraget är undervisning i svenska som andra språk för elever i årskurs 4-6. Som SvA lärare har du ett tätt samarbete med samtliga undervisande lärare, du kommer även ha ett nära samarbete med vårdnadshavare och elevhälsan.

Tjänsten är 100 %, eventuellt i kombination med något annat ämne.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare. Du är en naturlig ledare i klassrummet och har en god pedagogisk förmåga. Naturligtvis så har du ett positivt förhållningssätt och möter elever, vårdnadshavare och kollegor med kompetens och värme. Du har ett tydligt ledarskap där du också kan sätta gränser. Du har ett starkt engagemang samt lätt för att skapa goda relationer. Du har god förmåga att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar.

För att lyckas i rollen behöver du värdesätta ett nära samarbete med kollegor. Du har lätt för att skapa förtroende, är lyhörd, vågar tänka i nya banor och har en drivkraft som gör att du får saker gjorda på ett effektivt sätt. Du vill göra skillnad och bidra till elevernas lärande under hela skoldagen.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!
Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden.
Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i svenska som andra språk till Kung Karls skola åk 4-6

Kungsörs kommun