skoljobb.se

Lärare i SVA sökes till Brandbergsskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Lärare i SVA sökes till Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning

Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny lärare för att undervisa i svenska som andraspråk och SO för vår förberedelsegrupp på vårt högstadium. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. I rollen som undervisande lärare kommer du att ingå i arbetslag 6-9 samt vara en del av ämneslaget svenska.

Skolans ledning består av rektor, tre biträdande rektorer samt en administrativ chef. I elevhälsan ingår förutom rektor och biträdande rektorer även speciallärare, skolsköterska, skolkurator, studie- och yrkesvägledare samt skolpsykolog och skolläkare.

Arbetsuppgifter
Du undervisar i svenska som andraspråk och SO för våra elever som tillhör förberedelsegruppen. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Du är spindeln i nätet för att slussa ut eleverna i deras ordinarie klasser vilket kräver mycket dialog med dina kollegor samt din närmaste chef. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa svenska som andraspråk. Det är mycket meriterande om du även är behörig att undervisa i SO, eller något av de ämnen som ingår i SO-blocket.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund och/eller elever med NPF-svårigheter.

Tjänsten är en tjänst som är tillsvidare.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 31/8-2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/487

Kontakt: Björn Larsson
08-606 70 00Helen Forsström Norén
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-08-30

Sista ansökningsdag:
2021-09-24

Dela detta jobb

Lärare i SVA sökes till Brandbergsskolan

Haninge kommun