skoljobb.se

Lärare i No-ämnen och teknik åk 7-9

Regioner
Utgår

2022-05-23

Ansök nu

Lärare i No-ämnen och teknik åk 7-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I vår skola ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

  • Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov.
  • Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas.
  • Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande.
  • Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning
Kista grundskola är en F-9-skola med ca 750 elever fördelade på tre stadier, F-3, 4-6 och 7-9. Inom skolans organisation ryms även en särskola för elever i åk 5-9. 

Skolan ligger i framkant vad det gäller IKT och alla elever har tillgång till egen IPad. Skolan har ett elevhälsoteam uppdelat i två delar med fyra specialpedagoger, två kuratorer, två deltidsarbetande skolpsykologer, två skolsköterskor, en SYV och skolledning.

Kista grundskola arbetar aktivt för att alla skolans elever ska nå målen.                
 
Läs mer på Kista grundskola

Arbetsbeskrivning
Kista grundskola söker en erfaren och behörig lärare i No-ämnen och teknik för åk 7-9.

Anställningen är en tillsvidaretjänst. Uppdraget innebär mentorskap och undervisning i åk 7. Du kommer att ha huvudansvaret för No- och teknikundervisning i åk 7. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår att du planerar, genomför, utvärderar och säkerställer en högkvalitativ undervisning som skapar sammanhang för eleven. Undervisningen behöver vara språkstärkande och innehålla både praktiska och teoretiska delar för att skapa förståelse hos eleverna. Du kommer att tillhöra arbetslag 7. 
 
Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare för årskurs 7-9 i No- och teknik. 

Du har lätt för att skapa relationer och ser samarbetet med elever, kollegor och vårdnadshavare som en självklar framgångsfaktor i ditt arbete. Du är trygg i ditt ledarskap och använder dig av stödstrukturer som gynnar elevernas kunskapsinhämtning. Du använder digitala hjälpmedel som en naturlig del i din undervisning. Du är väl insatt i läroplanen och skolans uppdrag och planerar din undervisning utifrån Lgr22. 

I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      220809
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Kista
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/3237
Kontakt
  • Eleni Siousti, 0850845208
Facklig företrädare
  • Elin Gustavsson, 08-50845200
  • Helena Falsin, 08-50845200
Publicerat      2022-05-09
Sista ansökningsdag      2022-05-23
Legitimationskrav      Lärare
Utbildningskrav      Högskola/universitet

Dela detta jobb

Lärare i No-ämnen och teknik åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen