skoljobb.se

Lärare i ma/no/tk åk 7-9 på Gubbängsskolan

Ansök nu

Lärare i ma/no/tk åk 7-9 på Gubbängsskolan

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare:

Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen.

Arbetsplatsbeskrivning

Gubbängsskolan är en grundskola F-9 med 730 elever.  Vår vision är ”En skola där alla vill utvecklas och får lust att lära sig mer” och skolans ledord är ”Vi hälsar på varandra”, ”Vi visar respekt och hänsyn” och ”Vi gör vårt bästa. 

Vi vill samla de bästa kompetenserna och söker dig som vill ha en utmaning i dynamisk och kreativ miljö.

Du har ett målfokuserat synsätt och vill vara med och utveckla skolan. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, i personliga möten samt i grupp, har god digital förmåga, har god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsmiljö som kännetecknas av tydlighet, dialog och delaktighet, öppenhet och respekt samt höga förväntningar på varandra och våra elever.

Arbetsbeskrivning

Gubbängsskolan söker en engagerad, skicklig och erfaren lärare i Ma/NO/Tk till åk 7-9. Du ingår i ett arbetslag och ett ämneslag och kommer även att vara mentor för en klass.  

Vi söker dig som gärna samarbetar både inom och mellan ämnena, allt för att eleven ska få maximala förutsättningar att uppnå sin potential.

Vi fortsätter vår utveckling inom digitaliseringsområdet och ser dig som en drivande kugge i denna del såväl som programmeringsutvecklingen inom teknikämnet.

Kvalifikationer

Du har ett målfokuserat synsätt och vill vara med och utveckla skolan. Du har god kommunikativ förmåga i såväl tal och skrift, personliga möten som i grupp. Du har god digital förmåga och god samarbetsförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt. Tillsammans med dina medarbetare skapar du en arbetsmiljö som kännetecknas av tydlighet, dialog och delaktighet, öppenhet och respekt samt höga förväntningar på varandra och våra elever.

Vi söker dig som:

 • är legitimerad lärare och behörig för årskurs 7-9 i ma/no/tk
 • är trygg och engagerad pedagog som skapar goda förutsättningar för elevers lärande och utveckling
 • har ett gott ledarskap i klassrummet
 • kan integrera digital teknik i undervisningen och använda det i dagliga arbetet både i det egna arbetet och tillsammans med eleverna
 • är positiv, prestigelös och lösningsfokuserad
 • har god kommunikationsförmåga, lyhördhet och samarbetsförmåga
 • har god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och tillämpar dem praktiskt i det dagliga arbetet
 • kan Chemsoft

Som person ser vi att du:

 • är initiativtagande, har driv och engagemang
 • är självständig i ditt arbete men vet att det är tillsammans vi skapar bästa förutsättningar för eleverna och vår gemensamma arbetsmiljö
 • är flexibel och anpassningsbar
 • har en hög samarbetsförmåga
 • lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt
 • är relationsskapande och skapar kontakter med elever, vårdnadshavare och kollegor
 • är strukturerad, planerar prioriterar arbetet på ett effektivt sätt

Övrig information:

Vi kommer fortlöpande under ansökningstiden ha intervjuer.

Bifoga din lärarlegitimation med ansökan. 

Kunna visa upp utdrag från Brottsregistret

Arbetsgivaren förbehåller sig rätten att se till personlig lämplighet i samband med tjänstetillsättningen. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      2022-08-11
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Stockholm
Län      Stockholms län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/3360
Kontakt
 • Johanna Hedberg, 0761247367
Publicerat      2022-05-10
Sista ansökningsdag      2022-05-24

Dela detta jobb

Lärare i ma/no/tk åk 7-9 på Gubbängsskolan

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen