skoljobb.se

Lärare i Ma/No/Teknik till Sundbyskolan åk 7-9

Ansök nu

Lärare i Ma/No/Teknik till Sundbyskolan åk 7-9

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vi söker dig som vill vara med och forma vår framtida matematik och NO-undervisning. Du blir en del av ett kompetent MA/NO-team med unika möjligheter att bidra till utveckling i ämnena. Du kommer till en kreativ och stödjande miljö med höga ambitioner.

Arbetsplatsbeskrivning

Sundbyskolan är en F-9-skola belägen i ett villaområde mellan Bromma och Solvalla. Idag har skolan ca 850 elever och vi är ungefär 100 personer som arbetar här. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa i ämnena matematik, NO och teknik i åk 7 – 9 samt planera och genomföra det pedagogiska arbetet i samverkan med vårt MA/NO-team. Du ingår i ett arbetslag i årskurserna 7 – 9 där kommunikation, kollegialt lärande och ämnesövergripande undervisning är prioriterat. Du samarbetar med kollegorna i arbetslaget kring elevens hela skoldag. I tjänsten ingår mentorskap.

Som lärare på Sundbyskolan får du stora möjligheter till egen utveckling och du bidrar också till skolans utveckling med flera satsningar för att optimera lärandet. Du får ett roligt och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor på en skola med fokus på ett språkutvecklande arbetssätt, ämnesövergripande undervisning, IKT, inriktning mot internationalisering och utveckling av elevhälsan. Vi värnar om det kollegiala lärandet och är övertygade om att ett arbetssätt som präglas av samarbete gynnar elevernas lärande.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en tydlig ledare som leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Du är lyhörd och kreativ och möter varje elev utifrån hens förutsättningar. Du är en trygg person, är lösningsorienterad och har ett positivt förhållningssätt. Du har en pedagogisk examen och är väl förtrogen med LGR11. Din utgångspunkt är att lärandet ska vara kreativt och stimulerande samtidigt som det baseras på forskning och beprövade metoder. Du är även en god organisatör och leder arbetet mot verksamhetens mål.

Om du nu blivit nyfiken på Sundbyskolan och den här tjänsten så är du varmt välkommen med din ansökan!

Läs mer på www.sundbyskolan.stockholm.se

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Lärare i Ma/No/Teknik till Sundbyskolan åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen