skoljobb.se

Lärare i grundsärskola åk 7-9, Lagmansskolan, deltid 80%

Ansök nu

Lärare i grundsärskola åk 7-9, Lagmansskolan, deltid 80%

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med drygt 28 000 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på äldreboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss?

Vill du förstärka vårt team på Lagmansskolan?

Mjölbys grundsärskoleklass 4-9 är placerad på Lagmansskolan som är centralt placerad i Mjölby, endast ett stenkast från Mjölby resecenter. Grundsärskolan tar emot elever från hela kommunen och är indelad i två arbetslag, 4-6 och 7-9 men det finns ett stort kollegialt utbyte mellan de olika arbetslagen. Du kommer att ingå i arbetslaget 7-9 tillsammans med två lärare och tre elevassistenter. På grundsärskolan finns det plats för ca 30 elever fördelat över de olika stadierna.

ARBETSUPPGIFTER
Som lärare i grundsärskolan ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp din undervisning. Du har handledaransvar och ansvarar för att följa och dokumentera elevens kunskapsutveckling. Du har en god dialog med elevens vårdnadshavare. Arbetet innebär kontakter med externa aktörer till exempel habilitering och BUP. I samarbete med dina kollegor på grundsärskolan ansvarar du för verksamhetens utveckling.

KVALIFIKATIONER
Du har en grundlärarutbildning med inriktning mot arbete i årskurs 4-6. Vi ser gärna att du även har en speciallärarexamen med inriktning mot utvecklingsstörning alternativt en lärarexamen som omfattar en inriktning eller specialisering mot utvecklingsstörning. En bred behörighet ses som meriterande.

Som lärare i grundsärskolan vill vi att du har förmågan att skapa och bibehålla goda relationer, både intern och externt. Du samarbetar väl med personer i olika sammanhang och funktioner. Du har förmågan att planera och organisera din undervisning. Du har en förmåga att sätta upp mål anpassat till elevers olika förutsättningar som du följer upp och anpassar och utvecklar din undervisning utifrån.

Vi erbjuder en arbetsplats med tydliga mål och ramar för läraruppdraget. Samtidigt får du stort utrymme att tillsammans med oss växa och utvecklas både som människa och som pedagog. Du kommer bli en del av vårt kreativa team där vi hela tiden tillsammans strävar efter att utveckla vår undervisning för att nå goda resultat.

ÖVRIGT
Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid.

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Lärare i grundsärskola åk 7-9, Lagmansskolan, deltid 80%

Mjölby kommun - Utbildningsförvaltning