skoljobb.se

Lärare i fritidshem till Jonsereds skola

Företag Partille kommun
Regioner
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Lärare i fritidshem till Jonsereds skola

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Kreativitet, glädje och nyfikenhet är grunden i arbetet på Jonsereds skola som består av fem olika skolhus. Ett av dessa är Sveriges äldsta skolhus som fortfarande är i bruk medan ett annat skolhus är alldeles nybyggt. Här går cirka 220 elever från förskoleklass till och med årskurs 5. Före och efter skoldagen erbjuds fritidshem för förskoleklass till och med årskurs 3. För årskurserna 4 och 5 erbjuds fritidsklubb efter skoldagens slut.

Arbetsuppgifter

Välkommen som lärare i fritidshem på Jonsereds skola! Vår strävan är att varje dag erbjuda aktiviteter som vi anpassar efter elevernas önskemål och behov. Vi tror på elevens förmåga och visar tydligt att de kan lyckas i stort som i smått under hela dagen och du blir en viktig pusselbit i detta arbete.

Som lärare hos oss kommer du att driva och utveckla arbetet i vårt fritidshem med målet att skapa en spännande och lärorik fritid för barnen. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten och bidrar till att barnen utvecklar positiva samspelsmönster och kunskaper. Samarbete och nära kommunikation sker under hela skoldagen med övriga pedagoger i arbetslaget.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem. Har du tidigare erfarenhet i en liknande roll ser vi det som meriterande. Som person är du trygg och kan skapa förtroendefulla relationer och samarbeta med såväl dina elever, deras föräldrar och dina kollegor. Du tar gärna initiativ och sätter igång aktiviteter som uppnår resultat under din arbetsdag. Vi värdesätter även att du är flexibel i ditt arbetssätt, har förmågan att anpassa dig efter ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde 7/1- 2020 eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Urval kan komma att göras löpande. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem till Jonsereds skola

Partille kommun