skoljobb.se

Lärare i fritidshem /fritidspedagog på Gustavslundsskolan

Ansök nu

Lärare i fritidshem /fritidspedagog på Gustavslundsskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Gustavslundsskolan ligger i ett nybyggt område i sydöstra Helsingborg. Hit tar du dig lätt med bil, cykel eller buss. I vår närhet finns grönområde och Jordbodalens rekreationsområde. Vill du ta dig runt i staden har vi stadsbussarna runt hörnet. Gustavslundsskolan är en nybyggd F-9 skola med härliga kollegor och fantastiska barn. Tillsammans beRIKAr vi varandra!

ARBETSUPPGIFTER
Tillsammans med kollegor vill vi att du ska fortsätta att utveckla Gustavslundsskolan och dess fritidshem. Vi arbetar tillsammans utifrån ledorden "relation- innovation - kommunikation - annorlunda" (RIKA)

På Gustavslundsskolan utmanar vi oss själva och andra och vågar provar nytt tillsammans. Vi förväntar oss att du utmanar och provar nytt när du har en idé som du tycker verkar bättre. Tillsammans övar vi på att våga ännu mer.

Din viktigaste uppgift är att inspirera till nyfikenhet, kreativitet och kunskap. Genom att ta vara på elevernas drivkraft i lärandet och se varje barns lärpotential, gör du undervisning och lärande både individuellt och kreativt.

Att samverka är viktigt På Gustavslundsskolan, då vi tror på kollegialt lärande som ett av de bästa sätten att utveckla skolan. Vi delar med oss av vår erfarenhet och sprider framgång och lärdomar mellan varandra och mellan våra olika verksamheter i Helsingborgs stads skolor.

På Gustavslundsskolan är det viktigt att vi vet varför vi gör som vi gör. Därför bygger vi vårt arbete på forskning och vetenskaplig grund.

Det allra viktigaste är att du har ett stort hjärta och vet att goda relationer, innovativt tänkande och kommunikation är nyckeln till framgång, både för dig och dina elever. På så sätt blir vi rika tillsammans. Det är Gustavslundsskolans fundament.

Du är bra på att fatta snabba och tydliga beslut och tar ansvar för aktiviteter, struktur, organisation och olika projekt. I ditt arbete tar du initiativ och agerar med självförtroende och arbetar självständigt.

Du sätter lämpliga normer för beteende i ditt arbeta med människor och har en stabil värdegrund. Du lyssnar lika mycket som du pratar och ser laget före jaget.


KVALIFIKATIONER
Du har fritidspedagogexamen eller lärarexamen med inriktning mot fritidshem.

Du är legitimerade lärare med behörighet i fritidshem och gärna med ämnet idrott

Du bör ha erfarenhet av arbete som lärare i fritidshem.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande. Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer

Erfarenhet av att synliggöra kvalitet och likvärdighet, vad som görs, varför och vad det leder till. Genom att planera, följa upp, analysera, dokumentera och utveckla utbildningen skapar och delar du med dig av kunskap om vad som leder till högre måluppfyllelse.

Att arbeta med människor älskar du och visar på stort intresse och förståelse för andra. Du anser att olika berikar och är bra på att anpassa personlig stil till olika människor och situationer.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem /fritidspedagog på Gustavslundsskolan

Helsingborgs Stad