skoljobb.se

Lärare i fritidshem/barnskötare

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-13

Ansök nu

Lärare i fritidshem/barnskötare

 

Arbetsplatsbeskrivning

Till Hässelbygårdsskolan i nordvästra Stockholm kommer elever från alla världens hörn för att få kunskaper och erfarenheter som rustar dem för mötet med resten av livet. Vi tror på våra elevers inneboende kapacitet och hjälper dem växa och utvecklas till de individer de vill vara. För att lyckas med detta behöver personalen vara något utöver det vanliga. Vill du bli en av oss?

Arbetsbeskrivning

På Hässelbygårdsskolan ska alla som jobbar i fritidshemmet:

• Planera, genomföra och utvärdera verksamheten med utgångspunkt från nationella styrdokument • Vara trygga, påhittiga, sociala och tydliga

• Erbjuda eleverna en meningsfull fritid som utgår från deras behov, intressen och erfarenheter

• Inta ett demokratiskt och empatiskt förhållningssätt

• Se det kollegiala lärandet som en självklar och positiv del i arbetet

Ta chansen att utveckla dig i en skola med stora möjligheter och utmaningar. Vi arbetar med noggrann uppföljning och utvärdering för att utveckla skolan utifrån teori och beprövad erfarenhet. Vi har genomtänkt fortbildning och ett systematiskt kollegialt lärande. Som lärare mot fritidshem/ fritidspedagog hos oss omges du av kollegor som är professionella och engagerade och tillsammans med en närvarande och stödjande skolledning ställer vi höga krav på varandra. Du kommer att erbjudas tid för både enskild och gemensam planering.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning. 

Du har framgångsrikt arbetat med att skapa goda förutsättningar för lek, social utveckling och lärande, såväl i samarbete med lärare under skoldagen som på fritidshemmet. För att lyckas med ditt uppdrag har du förståelse för, och erfarenhet av, arbete i en mångkulturell skola.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Övrigt

Dela detta jobb

Lärare i fritidshem/barnskötare

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen