skoljobb.se

Lärare i Franska och engelska 4-9

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Lärare i Franska och engelska 4-9

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa.   

Beskrivning

Dalarö skola är en enparallellig F-9 skola ute i Haninges vackra skärgårdsidyll. Skolan har tre profiler: En skärgårdsprofil med navigation, friluftsliv, segling och marinbiologi. En språk och kulturprofil med extra undervisning i språk. En förstärknings- och rörelseprofil med extra undervisningstid i kärnämnena.

Skolan består av de tre arbetslagen Havet, som tar hand om våra yngsta elever, Polstjärnan, som arbetar med mellanstadiebarnen och högstadiet samt vårt Fritids, Ankaret.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att undervisa i Franska och engelska i åk 4-9. Du är en del av arbetslaget Polstjärnan och ni samarbetar nära kring eleverna i årskurs 6-9. Lärare och övriga medarbetare på skolan känner alla elever. 

Som medarbetare hos oss har du höga förväntningar på dina elever och du lägger stor vikt vid samarbete med kollegor, elever och föräldrar. Du är en tydlig kommunikatör.

Att utveckla din undervisning är en självklarhet för dig. Du är nyfiken på aktuell forskning och håller dig uppdaterad på nya rön. Du vågar prova nya saker i undervisningen. Att arbeta med formativ bedömning är en självklarhet för dig. Du har utarbetade strategier för hur du ska få varje individuell elev att komma så långt som möjligt. Du är lösningsfokuserad och du är van vid att tänka utanför boxen.

Du inser värdet av positiva relationer och positiva förväntningar. Du tycker om att arbeta med ungdomar och har lätt för att skapa en konstruktiv relation till dem.

Du är van vid att använda IKT i undervisningen.

Kvalifikationer

Legitimerad lärare i Franska och engelska för åk 4-9.

Dela detta jobb

Lärare i Franska och engelska 4-9

Haninge kommun