skoljobb.se

Logo

Lärare Fritidshem i kombination med musikundervisning, Malmbäcks skola

Regioner
Utgår

2022-05-22

Ansök nu

Lärare Fritidshem i kombination med musikundervisning, Malmbäcks skola

Ökat lärande - likvärdighet - mötesplatser; tre viktiga kärnvärden som genomsyrar allt arbete i Nässjö kommuns skolor, den medelstora kommunen med ca 30.000 invånare på det Småländska höglandet. För att förverkliga detta har kommunfullmäktige antagit ett strategiskt och långsiktigt utvecklingsarbete för förskola och skola i Nässjö kommun.
I detta medvetna målinriktade arbete behöver vi lärare till fritidshemmet i kombination med undervisningsansvar i musik. På Malmbäcks skola blir du en del av en mindre skola i ett större sammanhang. Här blir du utmanad och får möjlighet att växa både i din roll som lärare i fritidshem och som människa.
Närområdets möjligheter skapar goda förutsättningar för att organisera undervisning utifrån läroplanens intention. Närheten till naturen inbjuder till lustfylld lek och lärande.
Känslan av en sund arbetsplats där vi tillsammans skapar en lustfylld och lärorik skola genomsyrar kollegornas förhållningssätt.

Arbetsuppgifter:

Som lärare i fritidshem ansvarar du för undervisningen i fritidshemmet. I undervisningen ska eleverna erbjudas en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande.
Under den obligatoriska delen av skoldagen ansvarar du för den timplanebundna ämnesundervisningen i musik för elever i åk 2-6.
Du kommer tillsammans med kollegor i fritidshemmet planera, genomföra och följa upp undervisningen för våra elever. För att möjliggöra att du lyckas i ditt uppdrag har du väl avsatt tid för planering, utvärdering och reflektion. På skolan sker detta både enskilt och gemensamt med kollegor. Tillsammans med alla lärare i fritidshem i Nässjö kommun får du möjlighet att utveckla din yrkeskompetens utifrån kontinuerliga och riktade kompetensutvecklingsinsatser. Detta sker enligt kommunens övergripande kompetensutvecklingsplan för lärare i fritidshem.
Vi söker dig som har ett stort engagemang och brinner för elevernas lärande och musikundervisning.
Tillsammans med dina kollegor utvecklar ni verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att utveckla undervisningen i fritidshemmet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad Lärare i Fritidshem med behörighet att undervisa i musik. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för fritidshemmets undervisning samt skolenhetens musikundervisning. Som lärare i fritidshem är du väl förtrogen med läroplanen. Du ser det som en självklarhet att anpassa den verksamhet som du arbetar i utifrån elevernas olika förutsättningar. Du ser det som din uppgift att finna rätt pedagogik som stimulerar elevers utveckling och lärande samt erbjuda alla elever en meningsfull fritid. Du är en engagerad ledare och bemöter varje elev utifrån dennes behov. Du har lätt för att samarbeta och samverka i ett arbetslag där olika yrkeskompetenser ingår.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Brinner du för att utveckla fritidshemmet för våra elever och vill göra detta tillsammans med oss är du välkommen med din ansökan.
Vi erbjuder en introduktion och mentor för nyanställda.

För att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan ber vi dig skicka din ansökan via vårt rekryteringsverktyg "Offentliga jobb". Ansök direkt via länken i annonsen.

Inför rekryteringsarbetet har Nässjö kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Arbetsgivarens referensnummer: A1104904

Upplysningar lämnas av:

Frida Hallin
Rektor
Telefon: 0380-518457
E-post: frida.hallin@nassjo.se

Facklig(a) företrädare
Anette Pettersson
Lärarförbundet
E-post: anette.pettersson@ nassjo.se

Dela detta jobb

Logo
Lärare Fritidshem i kombination med musikundervisning, Malmbäcks skola

Nässjö kommun - Utbildningsförvaltningen