skoljobb.se

Arbetsuppgifter
Vi söker en engagerad lärare fritidshem som blir sitt allra bästa jag i ett arbete med de yngre eleverna på skolan.

Arbetet innebär att du tillsammans med dina kollegor driver pedagogisk utveckling för eleverna. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. Vi utvecklar vår fritidsverksamhet tillsammans på skolan genom att vi till exempel genomför gemensam kompetensutveckling, detta läsår pågår kompetensutvecklingsinsats mot språkutvecklande arbetssätt. Vi söker dig som har ett hjärta som klappar för fritidsverksamheten och du förväntas därför bidra till ett levande och strukturerat kvalitetsarbete i ditt arbetslag och ett engagemang för fritidshemmets undervisning och lärande.

Under en arbetsdag hos oss har du ett nära samarbete med skolan och i tjänsten ingår det att på olika sätt bidra till elevernas lärande och utveckling även under hela skoldagen.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du är utbildad lärare fritidshem/fritidspedagog med en god samarbetsförmåga, du är strukturerad och du är en engagerad pedagog.

Att arbeta inkluderande är en självklarhet för oss på skolan. Det innebär att vi i alla situationer arbetar mot en verksamhet där alla känner sig delaktiga och kan lyckas efter sina förutsättningar. Självklart krävs det att vi anpassar vissa moment för att lyckas med detta. Att ha förståelse för detta arbetssätt är en förutsättning för att kunna arbeta hos oss.

Vi söker dig som är väl insatt i styrdokumenten kring fritidshemmets syfte och centrala innehåll. Att omsätta det i det dagliga arbetet är självklart för dig. Du är tydlig och lyhörd i ditt pedagogiska ledarskap och har goda kunskaper om barns lärande. Vi tror på tillsammansarbetet, där vi gemensamt tar ansvar för att driva och utveckla Alléskolans fritidsverksamhet, i detta arbete ser vi också till att ha det roligt tillsammans på jobbet!

Intresse och erfarenhet av att arbeta med lärande genom utomhuspedagogik är meriterande. Likaså är kunskaper kring att använda digitala verktyg i skolsamverkan och i fritidshemsverksamheten ett plus.

Tjänsten är en 40h semestertjänst.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2022-02-21. Tillträde efter överenskommelse. Vi tillämpar löpande tillsättning, så låt oss veta om du är intresserad av en tjänst hos oss på Alléskolan.
Antal platser: 2

Andra uppgifter
En positiv sak som vi i Habo kommun är stolta över är att vi utrustar dig som lärare i fritidshem med bra och välfungerande funktionskläder för utevistelse i ditt jobb som lärare fritidshem. (Gäller tillsvidareanställda lärare i fritidshem)

För att ge bra förutsättningar för dig som lärare fritidshem i Habo kommun Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-01-30
Arbetsgivarens referensnummer: 2021-355

Upplysningar
Emma Davidsson
Rektor
0708-482020
036-4428401
emma.davidsson@habokommun.se

Åsa Nilsen
Intendent
036-442 8195
asa.nilsen@habokommun.se

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

Lärare fritidshem Alléskolan med hjärta för fritidshemmet

Företag Habo kommun
Regioner
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Dela detta jobb