skoljobb.se

Lärare åk F-3 vid Färjestadens skola

Regioner
Utgår

2022-12-22

Ansök nu

Lärare åk F-3 vid Färjestadens skola

Om arbetsplatsen

Hela Öland attraherar varje år fler och fler människor. Unika miljöer, hög livskvalitet och närheten till både stad och hav gör Öland till en attraktiv plats att besöka och leva på. Södra Öland i sin tur präglas även av stark framåtanda, engagemang och vårt fantastiska Världsarv.

Mörbylånga kommun ligger på den södra delen av Öland och består av ca 1200 engagerade och kompetenta medarbetare som drivs av att göra skillnad i vårt samhälle. Nu söker vi fler medarbetare som vill bidra till att Öland fortsätter vara en fantastisk plats att bo, arbeta och besöka.

Arbetsuppgifter

Sedan läsårsstarten 22/23 arbetar vi på lågstadiet på Färjestadens skola i ett nytt organisationsperspektiv. Vi arbetar då fullt ut i ett F - 3 perspektiv där de fyra arbetslagen ansvarar för varsin årskurs. För att kunna möta upp elevernas behov genom hela skoldagen består arbetslagen av lärare med olika typer av kompetens och med olika ansvarsområden. Dels grundskollärare, dels lärare i fritidshem, samt speciallärare.

Du kommer vara en del av ett arbetslag bestående av tio pedagoger och ha ett mentorsansvar för en grupp elever. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, utvärdera och dokumentera undervisning enskilt och tillsammans med dina kollegor. Vi ställer således höga krav på dina förmågor till samarbete, att vara en del av en helhet. Men också dina förmågor att höja din omgivning, Vidare så har du lätt att anpassa dig och kan bibehålla fokus när förutsättningarna ibland ändras. Du bidrar till ett gott arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker främst dig som har grundskollärarexamen F - 3. Du har ett naturligt intresse för barn, lärande och utvecklingsarbete. Du förstår vikten av samarbete som ett viktigt medel för att höja kvaliteten på undervisningen. Du har ett helhetsperspektiv gällande olika lärmiljöer. Vi förutsätter att du har god insyn i - och kunskap om skolans styrdokument. Att du utifrån forskning och beprövad erfarenhet utvecklar och förbättrar både ditt enskilda arbete och din kunskap kring kollegialt arbete.

För att skapa framgångsrika arbetslag söker vi dig som är nyfiken, öppen för olika arbetssätt och är flexibel i ditt sätt att samarbeta. Som person har du förmåga att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor samt kan bidra till ett gott arbetsklimat. I ditt arbete brinner du för och är bra på att sätta eleven i fokus. Vidare har du förmåga att arbeta lösningsorienterat, strukturerat och målinriktat. Tillsammans med dina kollegor arbetar du aktivt med förbättrings- och utvecklingsarbete för att driva skolutvecklingen framåt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tidsbegränsad anställning: 2023-02-27 t. om. 2023-12-22

Referensnummer: C113301

Ersättning

Löneform: Månadslön

Övrigt

Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Lärare åk F-3 vid Färjestadens skola

Mörbylånga kommun