skoljobb.se

Lärare åk 4-5 till Brunnsparksskolan

Ansök nu

Lärare åk 4-5 till Brunnsparksskolan

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Brunnsparksskolan är en härlig och familjär liten skola i Ramlösa brunnspark för elever i årskurs F-5. Vi tycker det är viktigt att skolan är rolig att gå till. Då lär eleverna mer och lyckas nå goda resultat. Vi tränar barn i att finna arbetsglädjen i skolan och att lyckas genom att ge utmaningar på rätt nivå.

Välkomna att starta kunskapsresan med oss på Brunnsparksskolan.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet i årskurs 4-6. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket samt att du är behörig i flera ämnen. Du har god insikt och kunskap i skolans styrdokument, använder digitala verktyg i din vardag, har god samarbetsförmåga och kan anpassa ditt förhållningssätt utifrån situationen.

Du kommer att samarbeta med duktiga kollegor i arbetslaget kring grupper och teman. Skolan arbetar aktivt med olika gemensamma dagar såsom idrottsdagar, elevdagar och temadagar. Ditt uppdrag är även att planera, genomföra och utvärdera undervisningen i klassen. Du kommer även att vara mentor för eleverna i en klass.

Brunnsparksskolan är en arbetsplats i ständig utveckling, tillgång till digitala lärverktyg och ett kreativt och utmanande arbete med kompetenta pedagoger. Vi lär nytt tillsammans!

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i åk 4-6 och som drivs av att få eleverna att lyckas! Vilka ämnen du är behörig i ser vi nyfiket fram emot att upptäcka!

Din passion att skapa lärande och utveckling för alla elever är en inspiration. Utifrån ditt tydliga och medvetna ledarskap och erfarenhet utformar du en öppen och trygg lärandemiljö. Som lärare har du förmåga att se till såväl det enskilda barnets behov som till gruppens möjligheter.

Du har stark integritet, hög social kompetens och en tydlig vilja att tillsammans med kollegor och ledning utveckla både dig själv och verksamheten som du arbetar i. Samarbete med föräldrar och kollegor för att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev ser du som en möjlighet.

Kollegialt lärande och sambedömning ser du som en framgångsfaktor, både för dig och verksamheten. Du trivs bäst när du får skratta, fundera och prova nytt tillsammans med kollegor och elever. Att bjuda på sig själv och vara nyfiken på vad andra bidrar med ser du som en självklarhet.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

Din kunskap, person och vision främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Är du pusselbiten vi saknar? Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Lärare åk 4-5 till Brunnsparksskolan

Helsingborgs Stad