skoljobb.se

Lärare åk 1-3

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande - varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje!
Nu söker vi en lärare  årskurs 1-3. Är du den vi söker?


Ditt nya jobb
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för arbetet i åk1, sedan är planen att du följer klassen till åk3. Tillsammans med arbetslaget ansvarar ni för att ge eleverna en lärande och utvecklande verksamhet på skolan. Arbetslaget kommer att arbeta med flexibla elevgrupper där du tillsammans med tre andra pedagoger utvecklar en tillgänglig lärmiljö för 49 elever.

Välkommen till oss på Lekerydsskolan!
Lekerydsskolan är en F-åk 6 skola som ligger ca 7 km från Huskvarna. Skolan har ett bra läge med närhet till kollektiva transportmedel och naturen. På skolan finns tre fritidshem med ett nära samarbete med grundskolan. Lekerydsskolan är en övningsskola, vilket ger oss ett nära samarbete med Högskolan i Jönköping. Andelen behöriga pedagoger på skolan är mycket hög. Skolans ledord är "Laget före jaget" där vi sätter stort värde på samarbete och kommunikation i vår verksamhet. Lekerydsskolan har ca 280 elever och 45 medarbetare.

Kompetenskrav
Du är legitimerad lärare. Din lärarlegitimation ger dig behörighet att undervisa i åk 1-3. Grundläggande IKT kompetens är ett krav.

Som person är du kommunikativ och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du är ansvarsfull, lösningsfokuserad, har ett positivt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Du hittar ansökan om belastningsregister här.

Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mera?
Ulf Vaim rektor, tfn 036-10 24 25
Kajsa Sjödell bitr. rektor, tfn 036-10 28 03
Ingela Ekbom, Lärarförbundet tfn 036-10 39 97

Dela detta jobb

Lärare åk 1-3

Jönköpings kommun