skoljobb.se

Lärare 1-6

Lärglädje börjar med dig. Vill du vara med och inspirera till ett lustfyllt lärande? Välkommen till oss på Gräshagsskolan!

Ditt nya jobb
Du kommer att ingå i ett arbetslag årskurs 4-6,  som tillsammans har ansvar för att planera, genomföra och utvärdera verksamheten för en grupp elever. Du kommer att arbeta som klasslärare och resurslärare våren 2020.  
Naturligtvis utgår du ifrån de styrdokument vi har och de behov och intressen som barnen visar. Du har alltid barnets bästa som mål. Du och dina kollegor utvecklar verksamheten och arbetar kontinuerligt med systematiskt kvalitetsarbete för att utvecklas.

Välkommen till oss!
Gräshagsskolan är en F-6-skola i sydvästra delen av kommunen. Vår skola ligger i Jönköping med närhet till naturen vilket vi utnyttjar för lärande och lek.
På Gräshagsskolan går cirka 280 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har också två fritidshem, Sörgården och Norrgården med tillsammans cirka 160 barn. Runt alla dessa barn jobbar cirka 40 vuxna. Vi jobbar i arbetslag där vi har legitimerade lärare.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot årskurs 4-6 alternativt årskurs 1-7 med behörighet i idrott och hälsa och ma/no alternativt sv/so. 
Du är kommunikativ och har lätt att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Du är väl förtrogen med läroplanen och du har god vana att dokumentera och hantera moderna IKT-verktyg. Du ser styrkan i att arbeta i ett arbetslag och du är en tydlig ledare. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor, kunskapsmässigt och socialt.

Bra att veta
Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Din förmåga att entusiasmera och engagera värderar vi högt, likaså flexibilitet.
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.
Var god ange referenser i din ansökan. Urval och intervjuer kan komma att ske innan ansökningstiden är slut.

Vill du veta mer?
Rektor Kjell Andersson tel: 036-103840
Lärarförbundet, Bo Johansson tel: 036-106384

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Lärare 1-6

Jönköpings kommun