skoljobb.se

Lärare 1-6

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje.

Ditt nya jobb
Du kommer att vara klasslärare tillsammans med en kollega. Vi söker dig som är en tydlig ledare och som tar tillvara elevernas kreativitet och förmågor. Du har lätt för att samarbeta och genomför verksamheten i enlighet med gällande styrdokument.

Välkommen till Månsarp!
Till Månsarp förskole- och skolområde söker vi nu en grundskollärare. Enheten är naturskönt belägen i de södra delarna av kommunen. Enheten innehåller såväl förskola som skola. Förskolan har ca 90 barn, som är fördelade på fem avdelningar. Skolan innehåller årskurserna F-5. Elevantalet är ca 130. Flertalet av eleverna går på ett av våra tre fritidshem. Alla verksamheter ryms på samma skoltomt som erbjuder mycket goda ytor för lek och idrott. I Månsarp har vi förmånen att kunna följa barnen från det att de är ett år tills dess att de lämnar skolan som tolvåringar. "Den lilla skolan" erbjuder rika möjligheter till samverkan och samarbete på alla plan. Vårt nära samarbete mellan olika personalkategorier skapar bra förutsättningar för barnens/ elevernas lärande.

Här får du en arbetsplats med engagerade och kompetenta medarbetare, där vi arbetar efter våra kärnvärden gemenskap, engagemang och nytänkande. Vi är måna om varandra och arbetar för att skapa en arbetsplats där vi alla trivs och utvecklas.

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad lärare 1-7 alternativt F-3. Har du ännu inte fått din legitimation är du också välkommen att söka. Du har lätt för att samarbeta, handleda och kan skapa förutsättningar för att varje elev ska utvecklas. Du har god IT-vana och ska kunna skapa miljöer som främjar elevernas lärande, utveckling och hälsa. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer?
Rektor Ann Bolin, tel. 036- 103833, anne.hoglund-bolin@jonkoping.se
Lärarförbundet Marie Crona, tel. 036-103841. marie.crona@jonkoping.se

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Lärare 1-6

Jönköpings kommun