skoljobb.se

Långängskolan söker en matte/NO-lärare till åk 4-6

Regioner
Utgår

2021-09-18

Ansök nu

Långängskolan söker en matte/NO-lärare till åk 4-6

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Långängskolan är en F-6 skola i centrala Hallsberg som befinner sig i en spännande utvecklingsprocess! För två år sedan blev skolan helrenoverad och idag har vi tillgång till mycket fina undervisningsytor och Smartboards i varje klassrum. Framöver kommer även den redan stora och härliga skolgården att genomgå en upprustning och på grund av ökande elevantal kommer en extern byggnad tillkomma under nästa läsår.

Till detta finns en stabil och närvarande ledning som under drygt två års tid arbetat för att skapa en väl utbyggd elevhälsa och grundorganisation. Detta för att pedagogerna ska få bästa möjliga förutsättningar för att utföra ert arbete. Våra målbilder för medarbetare är tydlighet och trygghet, ingen ska känna sig ensam i sitt uppdrag! Utifrån detta arbetar vi tillsammans för att skapa bästa möjliga förutsättningar för våra elever att utvecklas, både i sina kunskaper och förmågor, men även som individer. Vi siktar nu även mot att satsa mer på vår skolgemensamma ämnesutveckling där vi vill dra nytta av skolans storlek och skapa kollegiala möten i de olika ämnena.

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga uppdrag kommer att vara som undervisande lärare i åk 4-6 inom främst matematik samt NO-ämnena. En kombination med andra ämnen kan bli aktuellt utifrån behörigheter, intressen och arbetslagets behov. I din roll kommer du att utföra sedvanliga uppgifter för en lärare i ämnena. Tillsammans med ditt arbetslag kommer du vara med att påverka upplägget för arbetet med eleverna.

Vi erbjuder dig

  • Möjligheter att engagera sig i skolans ämnesgrupp för matematik samt på sikt även ha möjlighet att vid intresse söka tjänst som förstelärare och delta i kommunens grupp av matematikutvecklare.
  • Att få arbeta i en skola som kommit långt med digitalisering, alla elever och pedagoger har en egen iPad som pedagogiskt verktyg sedan flera år tillbaka. Samtliga klassrum är utrustade med Smart Board och till stöd har kommunen en IKT-pedagog som handleder kommunens skolor.
  • Att vara del av ett stort kollegium med många möjligheter till kompetensutveckling och kollegialt lärande.
  • En närvarande ledning och väl utbyggd elevhälsa för gott stöd i ditt uppdrag
  • Att få arbeta i en kommun med en unik matematiksatsning som sträcker sig från F-9 med både samarbeten tillsammans med forskargrupper och tillgång till fysiska och digitala läromedel i framkant.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och NO/teknik. Övriga ämnesbehörigheter är meriterande. Vi ser positivt på om du har du tidigare erfarenhet som undervisande lärare. 

Som person är du driven av egna idéer, har lust att lära nytt och en positiv barnsyn.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde enligt överenskommelse. 

Sista ansökningsdag är 2021-08-18. Vänligen bifoga din lärarlegitimation samt behörighetsförteckning direkt i ansökan.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner
Minnia Truedsson
Rektor
0582-685299
minnia.truedsson@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Långängskolan söker en matte/NO-lärare till åk 4-6

Hallsbergs kommun