skoljobb.se

Kungsholmens grundskola söker förstelärare i Ma/NO/Tk åk 4-9

Ansök nu

Kungsholmens grundskola söker förstelärare i Ma/NO/Tk åk 4-9

 

Arbetsplatsbeskrivning

Kungsholmens grundskola är en F-9 skola bestående av två skolbyggnader på Kungsholmen. F-6 enheten ligger på S:t Göransgatan 73 och åk 7-9 enheten ligger på Kellgrensgatan 4.

Kungsholmens grundskola omfattar grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb.

Kungsholmens grundskola är en stor innerstadsskola som växer och expanderar. Skolan har ca 1200 elever totalt. Vi har horisontella arbetslag som leds utav en arbetslagsledare. Biträdande rektorer ansvarar för arbetet på respektive stadie.

Enheten F-6 har helt nybyggda och nyrenoverade, fräscha lokaler med eget kök. Årskurs 7-9 vid Stadshagen har en ny upprustad skolgård och nybyggd entré mot öster. Stadshagen är ett område med stora utvecklingsplaner där både idrottshall, bostäder och en ny skola planeras.

 

Kvalifikationer:

Du ska ha lärarexamen och legitimerad att undervisa åk 4-9 i matematik, NO och teknik. 

I nuläget är tjänsten enbart riktad mot åk 7-9 och matematik. Du är välkommen att söka tjänsten även om du saknar NO/Tk i din kombination.

Du ska ha ett reflekterande och vetenskapligt förhållningssätt till din egen undervisning och vara öppen för att dela med dig av dina kunskaper. Du ska ha gedigen ämneskunskap och erfarenhet av kollegialt arbetssätt, vara väl insatt i Lgr 11, formativ bedömning och digital kompetens.

Du ska vara flexibel, samarbetsvillig och initiativrik och alltid ha fokus på elevens kunskapsutveckling.

 

 

Dela detta jobb

Kungsholmens grundskola söker förstelärare i Ma/NO/Tk åk 4-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen