skoljobb.se

Kronvägens förskola söker engagerad och driven förskollärare

Företag Partille kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-12

Ansök nu

Kronvägens förskola söker engagerad och driven förskollärare

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 39 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 900 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Kronvägens förskola ligger beläget med otroliga möjligheter att nyttja andra närliggande verksamheter i Partille så som bibliotek, kulturskola eller den nya stadsparken. Förskolan består av fem avdelningar fördelat på två våningar. På varje våning finns även ett större samlingsrum, som tilltalas Kronan. Där kan vi möjliggöra samarbete, gemenskap och lärande över avdelningarna. Till detta så finns det en fantastisk terrass med utsikt över Säveån som vi kan odla på och använda som uterum för vårt lärande.

Arbetsuppgifter

Mitt i centrala Partille, vid Kulturum, ligger Partilles senaste tillskott bland förskolorna i kommunen. Förskolan öppnades i januari 2017 och har under åren fyllts av fantastiskt liv i form av engagerade pedagoger och nyfikna barn. Vi söker en driven och engagerad förskollärare med goda ledaregenskaper som vill vara en del i att fortsätta forma den nya förskolan är det du?

Du kommer vara med att fortsätta bygga upp vår förskola genom många olika processer. Allt från att bygga pedagogiska lärmiljöer men även att bygga upp strukturer, rutiner och traditioner för verksamheten.

Förskolan är en mötesplats som uppmuntrar till ett varierat och lustfyllt arbetssätt där barnen ges möjlighet att lära och uppleva med alla sinnen, genom lek, musik, rörelse, skapande och utomhusaktiviteter. En förskola som strävar efter att barnens ska komma till en trygg, rolig och lärorik miljö när där de blir uppmärksammade och bekräftade på ett positivt sätt.

Hos oss ser vi reflektion som en viktig hörnsten i vårt systematiska kvalitetsarbete för att utveckla vår verksamhet. Det innebär bland annat att vi möjliggör reflektionstillfällen på avdelning, enskild och i tvärgrupp över förskolan. Vi har en utvecklingspedagog som aktivt arbetar med kompetens och verksamhetsutveckling, både övergripande för hela förskolan men också för den enskilda avdelningen. Vi har ett gott samarbete på förskolan och har roligt på jobbet! Tillsammans gör vi skillnad för barnen!

Kvalifikationer

• Du är utbildad förskollärare • Du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap • Du är nyfiken, engagerad och har en god samarbetsförmåga. • Du är flexibel med god kommunikationsförmåga och är inte rädd för att ta egna initiativ. • Du har ett tydligt fokus på barns lärande och det kompetenta barnet. • Du ser det som en nödvändighet med reflektion för att utveckla verksamheten • Du är aktiv i att utveckla en stimulerande lärmiljö och har metoder för att se det enskilda barnets behov av utmaning. • Du är medveten om vikten av den pedagogiska dokumentationen Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urvalsarbetet kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag så vänta inte med din ansökan!

Anställningens omfattning

Tillträde: 2020-01-07 eller enligt överenskommelse

Övrigt

För att vara aktuell för tjänsten så ska du enligt lag kunna visa upp giltigt belastningsregisterutdrag. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Kronvägens förskola söker engagerad och driven förskollärare

Partille kommun