skoljobb.se

Igelsta grundskola söker lärare till åk 1

Ansök nu

Igelsta grundskola söker lärare till åk 1

En dag på jobbet

Vårt lediga vikariat är i arbetslaget för F - 3 och du är klasslärare i årskurs 1. Arbetslaget träffar du dagligen och ni har gemensamma möten tillsammans varje vecka. Du blir en nyckelperson för våra glada och nyfikna elever på lågstadiet som vill, kan och ska få lyckas.
Skolan kännetecknas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat. Vi har väl fungerande arbetslag och vi arbetar för att alla lärare ska uppleva arbetsglädje. Vi har ett aktivt elevhälsoteam och det inkluderar kurator, skolsköterska, speciallärare, biträdande rektor samt rektor.

Tjänsten är ett vikariat året ut med eventuell möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna får möjligheten att lyckas i sin skolgång!


Vem är du?

Krav:
- Vi söker dig som är legitimerad 1-6 lärare.

Personliga egenskaper: 
- Du bör också ha en förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

 

Vi erbjuder dig

- Generöst friskvårdsbidrag på upp till 3000 kronor per år
- Pedagogisk lunch
- Engagerade kollegor och en närvarande skolledning

I Södertälje kommun har vi ett väl utbyggt och strukturerat kompetensutvecklingsprogram för medarbetare inom skola och förskola. Vi vet, genom spår och bevis, att ökad kvalité i undervisningen ger goda skolresultat, en trevlig arbetsmiljö, goda förutsättningar för våra medarbetare att utföra sina jobb och framför allt glada medarbetare och det satsar vi på här hos oss på Igelsta grundskola och i stort i kommunen.


Välkommen till oss!

Igelsta grundskola är en relativt nystartad F–9-skola som växer i takt med att området runt oss expanderar. Idag är vi 450 elever och 55 anställda, Vi har fina lokaler och gott om plats, en härlig utemiljö och vi har nära till naturen. Vi bygger upp vår verksamhet och du får vara med och påverka hur undervisningen ska se ut på skolan. I rollen som lärare kommer du planera, utvärdera och utveckla din undervisning med dina kollegor i arbetslaget som stöd. Skolan har ett tydligt ledarskap och engagerade lärare där kunskap och lusten att lära alltid är i centrum. Våra klassrum är inbjudande och kreativa lärmiljöer. Slöjd- bild-och musiksalar och ett fantastiskt bibliotek lockar till nyfikenhet, läslust och kreativitet.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid omställning. 

Titel:
Igelsta grundskola söker lärare till åk 1

Omfattning:
100%

Anställningsform:
Vikariat 6-12 månader

Sök tjänsten
Sista ansökningsdag: 2020-08-11


För mer information om tjänsten
Anders Ydebrink 
Rektor
 08-5230 3349


Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter
08-5230 1000
Följ oss
  Facebook
  Twitter
  LinkedIn
  Youtube
  Instagram
Dela/Printa
     

Är du redo för Södertälje? Vill du arbeta i en av Sveriges mest intressanta skolkommuner? Kom till Södertälje! Det är här det händer! 

Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar att göra ett bra jobb. Här prövar vi en tvålärarmodell där lärarna arbetar i par i klassrummet. Vi har pedagogistor, ateljeristor och utvecklingslärare som stöttar och coachar våra medarbetare ute på förskolorna och skolorna. Och här har vi en gemensam modell för det kollegiala lärandet där fokus ligger på att lära av varandra och utveckla ämnesundervisningen. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare. Dessutom på ett strategiskt och långsiktigt sätt. Vår utveckling bygger på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. 


Monica Sonde
Utbildningsdirektör 

Dela detta jobb

Igelsta grundskola söker lärare till åk 1

Södertälje kommun – Utbildningskontoret