skoljobb.se

Igelsta grundskola söker lärare i SO

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-31

Ansök nu

Igelsta grundskola söker lärare i SO

En dag på jobbet
Vår lediga tjänst är på mellanstadiet i arbetslaget för åk 4–6 och du är mentor för elever i årskurs 5. Du undervisar årkurserna 4–7 i alla SO-ämnen.  Arbetslaget träffar du dagligen och ni har gemensamma möten tillsammans varje vecka. Du blir en nyckelperson för våra glada och nyfikna elever på mellanstadiet som vill, kan och ska få lyckas.
Skolan kännetecknas av ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat. Vi har väl fungerande arbetslag och vi arbetar för att alla lärare ska uppleva arbetsglädje. Vi har ett aktivt elevhälsoteam och det inkluderar kurator, skolsköterska, speciallärare, biträdande rektor samt rektor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning.
Vi söker dig som vill vara med och bidra till att eleverna får möjligheten att lyckas i sin skolgång!

Vem är du? 
Krav:
- Vi söker dig som är legitimerad lärare i SO-ämnena
Personliga egenskaper:
- Du bör ha en förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig 
- Friskvårdspeng
- Pedagogisk lunch
- Engagerade kollegor och en närvarande skolledning

I Södertälje kommun har vi ett väl utbyggt och strukturerat kompetensutvecklingsprogram för medarbetare inom skola och förskola. Vi vet, genom spår och bevis, att ökad kvalité i undervisningen ger goda skolresultat, en trevlig arbetsmiljö, goda förutsättningar för våra medarbetare att utföra sina jobb och framför allt glada medarbetare och det satsar vi på här hos oss på Igelsta grundskola och i stort i kommunen.

Välkommen till oss! 
Igelsta grundskola är en relativt nystartad F–9-skola som växer i takt med att området runt oss expanderar. Idag är vi 490 elever och 55 anställda, Vi har fina lokaler och gott om plats, en härlig utemiljö och vi har nära till naturen. Vi bygger upp vår verksamhet och du får vara med och påverka hur undervisningen ska se ut på skolan. I rollen som lärare kommer du planera, utvärdera och utveckla din undervisning med dina kollegor i arbetslaget som stöd. Skolan har ett tydligt ledarskap och engagerade lärare där kunskap och lusten att lära alltid är i centrum. Våra klassrum är inbjudande och kreativa lärmiljöer. Slöjd-, bild- och musiksalar och ett fantastiskt bibliotek lockar till nyfikenhet, läslust och kreativitet.
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Tjänsten kan komma att tas i anspråk vid omställning.

Dela detta jobb

Igelsta grundskola söker lärare i SO

Södertälje kommun - Utbildningskontoret