skoljobb.se

Idrottslärare sökes till Brandbergsskolan

Företag Haninge kommun
Regioner
Utgår

2021-09-24

Ansök nu

Idrottslärare sökes till Brandbergsskolan

Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? I Haninge får du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag. Just nu pågår ett av de mest ambitiösa förändringsarbetena i vår kommuns historia. Vi bygger en ny stad, cirka 20 minuter från Söder. Följ med på vår resa. 

Beskrivning
Vi på Brandbergsskolan söker nu en ny idrottslärare på 100% under läsåret 21/22 då en av våra ordinarie idrottslärare ska påbörja ett nytt projekt kring rörelse på vår skola. Brandbergsskolan är en F-9 skola med drygt 500 elever beläget i ett mångkulturellt område. Du kommer arbeta med tre andra idrottslärare på skolan. Som idrottslärare bedrivs det undervisning för våra klasser i 1-9, lärstudio och särskola. 

Arbetsuppgifter
Du undervisar i idrott där majoriteten av undervisningen sker på högstadiet och i viss mån även att undervisa lär- och särskoleklass. Du behöver också ansvara för att ha kontakt med kollegor och vårdnadshavare. Det sker fortlöpande ett dokumenterande arbete. Du som lärare ansvarar också för att hjälpa och vägleda eleverna i deras sociala utveckling. Vi på skolan eftersträvar att du som medarbetare vill vara med och påverka skolans utveckling.

Kvalifikationer
Lärarlegitimation för att undervisa i idrott.

Det är av stor vikt att du som undervisande lärare hänger med i utvecklingen kring framförallt digitaliseringen. Många av våra elever är i behov av olika typer av IKT-stöd som är av stor vikt att du som undervisande lärare känner dig trygg i att hantera. Det är meriterande om du har arbetat med elever med mångkulturell bakgrund eller elever med NPF-svårigheter.

Välkommen med din ansökan! 

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

OM TJÄNSTEN

Anställningsform: Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning: Heltid

Tillträde: 31/8-2021

Löneform: Månadslön

Antal lediga befattningar: 1

Sysselsättningsgrad: 100%

Ort: Haninge

Län: Stockholms län

Land: Sverige

Referensnummer:
2021/485

Kontakt: Björn Larsson
08-606 70 00

Facklig företrädare:
Fackliga företrädare kontaktas via växeln
08-606 70 00

Publicerat: 2021-08-30

Sista ansökningsdag:
2021-09-24

Dela detta jobb

Idrottslärare sökes till Brandbergsskolan

Haninge kommun