skoljobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Säbyskolan är en F-9 skola som ligger centralt i Salems kommun. Vi har cirka 450 elever och vi är runt 60 personer som arbetar i skolan.

Arbetsuppgifter

Vi söker en idrottslärare för årskurs 4-9. Du har höga förväntningar på våra elevers kunskaper och värdegrund. Du som söker är en driven person med positivt förhållningssätt och delar våra värderingar och grundsyn på idrotten som verktyg för att skapa god hälsa och bra kunskapsresultat. Du har också en god kommunikativ förmåga, är tydlig i ditt ledarskap och har lätt för samarbete. I ditt vardagliga arbete har du också förmåga att skapa tillitsfulla relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du arbetar med ett inkluderande arbetssätt där du arbetar aktivt med elevinflytande, pedagogisk planering och formativ bedömning utifrån ett sprkutvecklande arbetssätt.

I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument och elevens behov och intressen, enskilt såväl som tillsammans med arbetslaget som du tillhör. Du samarbetar för en god lär- och arbetsmiljö med såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete.

I dina arbetsuppgifter ingår även mentorskap och kontakt med vårdnadshavare samt samarbete med övriga lärare i arbetslaget. Planering, genomförande och utvärdering av din undervisning sker både enskilt och tillsammans med ditt team.

Tillsammans med dina kollegor är du delaktig i skolans utvecklingsarbete där vårt arbete utgår från att vi är en skola för alla och vårt arbete präglas av ett kollegialt samarbete där vi främjar lärandet för såväl elever som oss själva. På Säbyskolan är alla elever våra gemensamma elever och vi arbetar med höga förväntningar och rimliga krav!

Vi arbetar för att alla elever ska känna sig trygga på skolan. Vi skapar goda relationer med alla elever för en trevlig och utvecklande atmosfär där alla elever kan ta till sig nya kunskaper. Skolan präglas av glädje, gemenskap, tolerans och respekt för våra medmänniskor. Alla på Säbyskolan är ansvariga för att skapa en god lärmiljö och har ett gemensamt ansvar för inne och utemiljön. Du kommer tillhöra arbetslag 4-6.

Kvalifikationer
Du ska vara legitimerad lärare med behörighet att undervisa i idrott årskurs 1-6 alt 4-9. Har du haft karriär inom en lagidrott och varit aktiv idrottsman/kvinna är det meriterande. 

Vi ser gärna att du har ett stort kunnande inom digitalisering och är med och utvecklar idrottsundervisningen inom IKT. Du planerar idrottsdagar och andra aktiviteter i skolan. I skolan har vi pulshöjande aktiviteter och vi ser gärna att du är med och utvecklar den delen tillsammans med vår fritidspersonal.

Som person är det viktigt att du är ansvarstagande, initiativrik, samarbetande och empatisk. Du ska också vara en god, tydlig och trygg ledare som har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och kollegor. Du värnar om vår gemensamma arbetsmiljö och bidrar till en positiv stämning!

Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss på Säbyskolan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare
Startdatum: 2020-01-08 eller enligt överenskommelse
 

Sista ansökningsdag: 2019-12-20

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Shabo Rhawi

Rektor

08-5325 9454

shabo.rhawi@salem.se