skoljobb.se

Hovshagaskolan söker lärare F-3

Företag Växjö kommun
Regioner
Utgår

2022-05-25

Ansök nu

Hovshagaskolan söker lärare F-3

Om tjänsten

Hovshagaskolan är belägen i ett villaområde på Hovshaga i norra delen av Växjö. Skolan ligger i ett naturskönt område med gång- och cykelavstånd till friluftsområden och Helgasjön. Hovshagaskolan är en F-6 skola med två paralleller med cirka 330 elever. Skolan har två fritidshemsavdelningar med barn i åldrarna 6-8 år samt en avdelning 9-12 år. Hovshagaskolan arbetar tillsammans i en strukturerad verksamhet utifrån LGR 11 vilket ska leda till ökade resultat, en trygg lärandemiljö och elevinflytande. Skolan arbetar aktivt mot målen trygghet och arbetsro samt ökad kunskapsutveckling. Skolan arbetar aktivt med tillgängliga lärmiljöer. Du kommer att tillsammans med en kollega ansvara för planering och genomförande av undervisning i en förskoleklass. Tillsammans med ytterligare två kollegor i den andra förskoleklassen utgör ni ett team där ni har gemensam planering varje vecka. Samarbetet är viktigt utifrån perspektiv som likvärdighet och så gynnsam utveckling för eleverna som möjligt. Det ingår även arbete på fritidshem på morgnar och eftermiddagar.

Din profil

Vi söker dig med grundlärarutbildning F-3 och utbildad lärare. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete på skola av liknande arbetsuppgifter. Även du som studerar till lärare eller om du har erfarenhet av arbete inom yrket kan du bli aktuell för anställning. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt om hur inlärningen fortskrider. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, mycket god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten. Varmt välkommen in med din ansökan!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde 2022-08-05

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-05-08

Referensnummer

UTBF 187/22

Kontakt

Henrick Johnson

Rektor

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Hovshagaskolan söker lärare F-3

Växjö kommun