skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar förskolor, grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro att följa dem genom livet.

Hjortsjöskolan är en verksamhet i framkant och vi arbetar för att varje elev ska känna framtidstro, känna sig betydelsefulla och ha tilltro till sin egen förmåga. Skolan finns centralt i Vaggeryd med omkring 300 elever.
På skolan arbetar grundskollärare, resurslärare, assistenter och lärare mot fritidshem. Vi har ett starkt elevhälsoteam med en specialpedagog, två speciallärare, en kurator, en skolsköterska. Skolläkare och skolpsykolog arbetar övergripande över enheterna i en nära samverkan. Du kommer att ingå i ett arbetslag med hög kompetens som samverkar tätt med varandra

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill vara med och utveckla undervisningen för alla elever. Det innebär att du har god förmåga att anpassa undervisningen så att alla elever har bästa förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt.
Undervisningen ska locka till lärande vilket innebär att du är duktig på att skapa goda relationer med eleverna. Via undervisningen ska eleverna möta differentierad undervisning där de blir ägare av sitt lärande och vet hur de lär på bästa sätt.
Vi förutsätter att du är en god ledare i klassrummet och arbetar utifrån en tillgänglig lärmiljö för alla elever.

Kvalifikationer

Du är legitimerad lärare med ämneskompetens för grundskolans åk 4-6.

Vi förutsätter att du har elevernas lärande i fokus och en vilja att vara med och bidra till en ökad måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa en god klassrumsmiljö. Du har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor på skolan. Vidare är du är drivande, engagerad, tar egna initiativ och vill vara med och utveckla verksamheten.

Anställningens omfattning

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan

Referensnummer:   21/135

logo

Hjortsjöskolan söker lärare till åk 4-6

Regioner
Utgår

2021-09-23

Ansök nu

Dela detta jobb