skoljobb.se

logo

Gymnasielärare i svenska/svenska som andraspråk

Regioner
Utgår

2022-12-04

Ansök nu

Gymnasielärare i svenska/svenska som andraspråk

Välkommen till oss i Gislaveds kommun. Här får du möjlighet att göra en insats för våra invånare på olika sätt. Vårt uppdrag handlar om att bygga vårt samhälle och vi välkomnar dig att forma det tillsammans med oss. Vi erbjuder: En modig arbetsgivare - goda utvecklingsmöjligheter - förutsättningar för att du ska må bra.

Beskrivning

Som medarbetare i Gislaveds kommun är du medskapare på din arbetsplats. Du ges möjlighet och förväntas att bidra till verksamhetens utveckling genom din kunskap och erfarenhet. Hos oss är respekt för olikheter och alla människors lika värde grundläggande.

Du kommer ingå i vårt team för grundläggande och gymnasiala teoretiska utbildningar, med ansvar för svenska/svenska som andraspråk. Vår verksamhet sker kontinuerligt under året och vi lägger stor vikt i att möta upp den enskilde studerandes behov och förutsättningar. Därför kommer Du att behöva vara flexibel samtidigt som du har stora möjligheter att påverka Din egen situation inom verksamhetens behov.

Arbetsuppgifter

Din huvuduppgift blir att undervisa svenska och svenska som andraspråk men som en del i ett team bidrar vi tillsammans för både trivsel och utveckling. Ett stort friutrymme kräver också ett stort ansvarstagande både för Dig själv och verksamheten.

 Kvalifikationer

Du har en lärarexamen med legitimation för svenska och svenska som andraspråk på gymnasienivå. Tidigare erfarenhet av flexibelt lärande och digital undervisning är starkt meriterande. Vi jobbar i team vilket innebär att vi söker en person som kompletterar övriga i teamet.

Ditt medarbetarskap är djupt förknippat med din förmåga att samarbeta och delta i din och verksamhetens utveckling. Hos oss innebär det att du har ett gott samarbete med chef och kollegor, både på den egna arbetsplatsen och i övriga kommunkoncernen. Du bemöter alla med hög servicenivå, vänlighet och hög kvalitet genom kund- och servicefokus. Du tar ansvar för att göra dig delaktig i verksamhetsfrågor och är lösningsorienterad.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att din syn på medarbetarskap överensstämmer med vår.

Vi tillämpar registerkontroll (utdrag ur belastningsregistret) som en form av lämplighetsprövning för alla som erbjuds anställning i verksamheter där man har en direkt och regelbunden kontakt med barn och ungdomar.

Vill du vara en del av vår framgång? Välkommen med din ansökan! 

I Gislaveds kommun är heltid en rättighet och därför annonseras lediga tjänster* på heltid. När verksamheten kan tillgodose deltid är det givetvis en möjlighet. *tjänster som är kortare än 3 månader samt vissa befattningar kan undantas. Inför rekryteringsarbetet har Gislaveds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

logo
Gymnasielärare i svenska/svenska som andraspråk

Gislaveds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen