skoljobb.se

Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande.

Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet.

Rönninge gymnasium har funnits sedan 1994 och har som mål att ge en förstklassig utbildning i tiden. Vi erbjuder utbildningar inom Bygg- och anläggning, Barn- och fritid, Ekonomi, Naturvetenskap, Samhällskunskap och Teknik. Ambitionen är alltid att eleverna efter tre år ska vara väl rustade för arbetslivet eller högskolan och att de ska ha överträffat sina egna mål. Eleverna står i centrum och våra engagerade medarbetare skapar en öppen och kreativ atmosfär, bra gemenskap och ett målinriktat studieklimat. Vår vision om det lustfyllda lärandet präglar vår undervisning. Skolan ligger två minuter från pendeltågsstationen. I våra trivsamma lokaler finns bland annat ett café och ett bibliotek.

Arbetsbeskrivning

Du undervisar 50% i spanska i gymnasieskolans olika kurser. Beroende på din ämneskombination kan vi utforma din tjänst till en heltidsanställning.
Du planerar och genomför undervisningen tillsammans med ämneskollegor. Tillsammans med kollegor i arbetslaget arbetar ni för att utveckla och utvärdera undervisningen. 

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare i spanska och som eventuellt har ytterligare ett ämne i din lärarbehörighet. Erfarenhet av undervisning och betygssättning på gymnasienivå är en fördel, men inget krav. 

Vi vill att du är positiv, tydlig och strukturerad och har lätt för att skapa goda relationen med elever och med dina kollegor. Du arbetar med att skapa trygghet, arbetsro och delaktighet för eleverna och utmanar dem för att ge förutsättningar för goda studieresultat. Du är insatt i styrdokument för gymnasieskolan och du kan använda dator och lärplattform som arbetsredskap. 

Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning (allmän visstidsanställning) under vårterminen 2020.

50-100%

Tillträde: 2020-01-07

Sista ansökningsdatum: 2019-12-15

 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktpersoner

Jonas Hagung

Biträdande rektor

08- 5325 9948

jonas.hagung@salem.se

Therese Engman

Biträdande rektor

08-5325 9511

therese.engman@salem.se

Gymnasielärare i spanska och eventuellt ytterligare ett ämne

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb