skoljobb.se

logo

Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Regioner
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Rudbeck är Sollentuna kommuns gymnasium. Skolan ligger granne med Edsviken och den vackra Edsbergsparken, två mil norr om Stockholm. På Rudbeck studerar nästan 2400 elever och vi har över 200 anställda. Detta bidrar till en fantastisk mångfald som vi är stolta över. Skolan är viktig för våra elever och det avspeglas i studieresultaten som är mycket goda. Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling. Rudbeck präglas av trygghet och trivsel bland eleverna. Engagerade och skickliga lärare är avgörande för elevernas lärande och en skolas kvalitet. På Rudbeck lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper och erfarenheter.

 

Arbetsbeskrivning

Vi söker en gymnasielärare för undervisning i matematik och fysik. Mentorskap ingår i tjänsten. Önskad start är 9 januari 2023 eller enligt överenskommelse. 

 

Kvalifikationer

Vi vill att du är behörig i ämnena och har eller har sökt lärarlegitimation. 

Du besitter en personlig mognad och är självgående i ditt arbete. Du samarbetar väl med andra människor, både elever och kollegor, och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. 

Som person är du tydlig och strukturerad, samtidigt som du har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och personers olika förutsättningar för detta. 

 

Vi erbjuder

Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas. Vi vågar lova att du kommer att känna dig välkommen och trivas hos oss!

 

För frågor kontakta Leonard Killander, rektor: leonard.killander@rudbeck.se.

Välkommen med din ansökan! Ansökningar behandlas löpande. 

 

Ytterligare erbjudanden om annonsering undanbedes vänligen.

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Dela detta jobb

logo
Gymnasielärare i Matematik och Fysik

Sollentuna kommun