skoljobb.se

Om jobbet

Till dig som vill vara med på en fantastisk resa!

Stockholms Idrottsgymnasium är det mest framstående Gymnasiet med idrottsprofil i Stockholm. Vi finns idag i ett lugnt och naturskönt område beläget inom Alba Novas campus vid Roslagstullsbacken 35. Nära skolan ligger Lill - Jansskogen, Stockholm Stadion, GIH samt KTH vilkas lokaler och anläggningar vi har förmånen att nyttja. Skolan har idag ca 360 elever, vi har ett högt söktryck och mycket studiemotiverade elever.

Stockholms Idrottsgymnasium möjliggör för eleverna att träna på skoltid 3 tillfällen/vecka, både inom ramen för Nationellt Godkända Idrottsutbildningar (NIU) där vi nu har 17 samarbeten. Utöver detta har vi ca 170 elever på skolan som representerar ett 40-tal andra idrotter och alla våra elever erbjuds mycket stora möjligheter att satsa både på sina studier och på sin idrott.

Skolan samarbetar med Albanova/KTH, Capio Artro Clinic, Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) och vi har en egen unik PT-utbildning, besök gärna vår hemsida för att få en tydligare bild av vår fina skola: www.idrottsgymnasiet.se

Vår vision lyder: ”Vi skapar unika möjligheter för individen inom utbildning och idrott – tillsammans tar vi ansvar för framtiden” och vår värdegrund utgår från värdeorden/ledorden: Glädje - Krav - Trygghet - Nytänkande - Delaktighet.

Vår ambition är att detta ska genomsyra hela vår verksamhet!

Vi behöver nu en duktig och engagerad lärare i Kemi och Naturkunskap och söker dig som är en briljant pedagog och som har lätt för att skapa bra relationer med människor i din omgivning. Du är både en individualist och lagspelare, mycket lösningsfokuserad och vill bidra med att skapa en skola utöver det vanliga.

Du sätter eleverna i centrum, brinner för ditt jobb och har lätt för att skratta, även åt dig själv!

 

  • Du har lärarlegitimation med behörighet i Kemi och Naturkunskap för gymnasieskolan.

 

  • Anställningsform: Vikariat med möjlighet till fast anställning.

 

  • Tillträde: 7 januari 2020 (Sista ansökningsdag: 20 december 2019)

 

  • Ansökan skickas till: info@idrottsgymnasiet.se (Intervjuer till tjänsten kommer att göras löpande, skicka därför gärna din ansökan redan idag.)

Gymnasielärare i Kemi och Naturkunskap - Vikariat 100%

Regioner
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb