skoljobb.se

Grundskollärare till Östergårdsskolans förberedelseklass

Ansök nu

Grundskollärare till Östergårdsskolans förberedelseklass

Arbetsuppgifter

Vi söker åk 4-6 lärare för undervisning i matematik, NO samt teknik i skolans förberedelseklass. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. Arbetet ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan i en prestigelös anda. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. För dig är språk-och kunskapsutvecklande undervisning en självklar del i arbetet för elevernas måluppfyllelse. Viktigt är att kunna vara öppen för att kunna möta skolans behov av undervisning i olika elevgrupper och stadier. Som lärare på Östergårdsskolan har du även ett mentorsuppdrag. I detta ingår tät kontakt med elev, vårdnadshavare, studiehandledare, ämneslärare och elevhälsa.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik och NO- ämnena samt teknik i årskurserna 4-6 alternativt 7-9. Behörighet i svenska som andraspråk, SO, engelska samt erfarenhet av kartläggning i Steg 2 är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde 7 februari 2020 eller enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpnade under ansökningstiden.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Biljana Mackic rektor
Telefon: 0729-63 91 09
Namn: Chatarina Mardell, rektor
Telefon: 0723-86 95 10
Namn: Simon Brekell, rektor
Telefon: 0733-03 85 44

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Magnus Hygert Lärarnas Riksförbund
Telefon: 072-1743004
Namn: Helen Nilsson, Lärarförbundet
Telefon: 0731432046

Ansökan

Referensnummer: C33576 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-12-22

Dela detta jobb

Grundskollärare till Östergårdsskolans förberedelseklass

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning