skoljobb.se

Grundskollärare textil och bild åk 3-6

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-12-10

Ansök nu

Grundskollärare textil och bild åk 3-6

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Enheten består av Dansäterskolan (skolår f-6 och fritidhem) och ligger i Borensberg.
Vi är ca 25 årsarbetare och ca 180 elever.

De fem enheterna Dansäter, Bergvalla/Tjällmo, Klockrike/Fornåsa/Österstad, och förskole-enheterna Rödluvan och Boberg samt Hällaskolan bildar tillsammans område Öster.


ARBETSUPPGIFTER
Undervisning i textilslöjd och bild åk 3-6.

KVALIFIKATIONER
Lärarlegitimation avsedd för arbete i grundskolans tidigare år med behörighet att undervisa i textilslöjd och bild.

Vi söker dig som har förmåga att arbeta ämnesövergripande.

Du kommer att bli en av kuggarna i arbetslaget och därför är det också viktigt att du kan samarbeta, bidra till att utveckla arbetet i arbetslaget och tillsammans med dina kollegor ta ansvar för helheten.

Vi vill att du är engagerad och vågar tänka nytt och annorlunda med elevens bästa för ögonen.

Vår strävan är att inflytande, ansvar, tydliga helheter och meningsfulla sammanhang skall prägla verksamheten så att eleverna uppfattar skolarbetet som utmanande, meningsfullt och intressant.

Du har också en god förmåga att skapa förtroende och att samarbeta med elever, vårdnadshavare, kollegor och skolledning. Du är väl förankrad i skolans styrdokument.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Grundskollärare textil och bild åk 3-6

Motala kommun