skoljobb.se

Grundskollärare F-3 Alléskolan som gillar att arbeta i team

Företag Habo kommun
Regioner
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Grundskollärare F-3 Alléskolan som gillar att arbeta i team

Arbetsplatsen
Välkommen att bli en av oss på Alléskolan, en treparallellig F-6 skola i Habo kommun där vi har roligt ihop, har höga förväntningar på varandra och våra elever och tycker om att fira våra framgångar tillsammans. På Alléskolan jobbar vi gemensamt för att alla våra elever och vår personal ska bli "mitt allra bästa jag".

Vi söker en lärare som värdesätter tillsammansarbetet i ett arbetslag och som trivs bland skickliga kollegor. Vill du dessutom utvecklas inom digitala arbetssätt är detta en bonus då vi på Alléskolan kommit långt i att utveckla och nyttja digitaliseringens möjligheter för lärande. Alla elever på skolan har tillgång till sin egen Ipad i undervisningen för att kunna nyttja digitaliseringens möjligheter i sitt lärande. Habo kommun erbjuder alla sina elever och pedagoger en utvecklande och modern undervisningsmiljö. Vi lägger stor vikt vid tillsammansarbetet i arbetslaget, alla grundskollärare på Alléskolan har därför ferietjänst utifrån ett lokalt arbetstidsavtal.

Habo kommun ligger 15 min från Jönköping, med goda pendlingsmöjligheter. Habo är en av landets främsta tillväxtregioner och här finns goda möjligheter till att utvecklas inom din profession.
I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö.

Läs mer >>

Arbetsuppgifter
Du kommer jobba tillsammans med ett lärararbetslag i årskurs 3 där ni som ett årskursarbetslag gemensamt samverkar och ansvarar för att planera, genomföra och utvärdera undervisningen inom årskursen. Vi ser gärna att du har samlat på dig en god erfarenhet av att ansvara för, planera och genomföra undervisning för lågstadiet och att denna erfarenhet byggt upp en bred kompetens för undervisningsprocessen.

Arbetslaget du ingår i har kommit långt i sitt arbete med att anpassa flexibla grupper utifrån undervisningens behov. Under en arbetsdag har du ett nära samarbete med lärare i fritidshem, för att skapa ett helhetsperspektiv på elevens skolgång. Inom arbetslaget finns goda förutsättningar för en modern digital lärmiljö då alla elever har tillgång till en egen iPad i undervisningen.

Tjänster tillsätts utifrån att erforderliga beslut gällande rätt kompetens kan fattas.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som vill trivas på jobbet tillsammans med oss och vi tror du vill vara med och bidra genom att vara initiativrik, se möjligheter såväl flexibla som digitala arbetssätt och genom en professionell inställning till uppdraget. Du ser fördelar med ett fungerande samarbete i ditt arbetslag genom att stort fokus läggs på tillsammansarbetet för att skapa väl fungerande undervisning och lärande för årskursens alla elever.

Att arbeta inkluderande och erbjuda våra elever tillgängliga lärmiljöer är en självklarhet för oss och det innebär att vi i alla situationer eftersträvar en undervisning där alla elever ges förutsättningar att vara trygga, delaktiga och ska kunna lyckas utifrån sina behov.

Du är tydlig och engagerad och kan möta varje elev utifrån dess individuella förutsättningar. Vi värdesätter utbildningskompetens högt, likaså att du i din lärarroll är skicklig på att skapa goda relationer som främjar lärande. Alla undervisande klasslärare på Alléskolan är legitimerade lärare, därför ser vi det som en viktig utgångspunkt att du är legitimerad lärare.
 

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2022-08-15
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Vi tillämpar löpande tillsättning, låt oss därför skyndsamt veta om du är intresserad av tjänst hos oss.
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-05-27
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-332

Upplysningar
Emma Davidsson
Rektor
0708-482020
036-4428401
emma.davidsson@habokommun.se

Elinore Hallman
Biträdande rektor Alléskolan
036-4428403

Fackliga företrädare når du via vår växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Grundskollärare F-3 Alléskolan som gillar att arbeta i team

Habo kommun