skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6 till Kärlekens nya skola

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 till Kärlekens nya skola

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Stenstorpsskolan är en 4-9 skola med cirka 420 elever, belägen i stadsdelen Kärleken strax norr om centrala Halmstad. I området finns även en F-3 skola som vi har ett nära samarbete med för att ge eleverna de bästa förutsättningarna genom hela deras grundskola. Kärlekens nya skola byggs i anslutning till Stenstorpsskolan och beräknas vara klar inför HT-2020.

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare till Kärlekens nya skola, åk 4-6. Som lärare är du med och utvecklar skolans pedagogiska verksamhet. Arbetet består av att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, utvärdera och utveckla undervisningen utifrån våra styrdokument och verksamhetens mål. Det pedagogiska ansvar som lärare har för att eleverna ska nå målen kräver ofta uppfinningsrikedom, kreativitet och flexibilitet. Du har höga förväntningar på eleverna och kan genom att tydliggöra målen och kunskapskraven för eleverna motivera dem så att de når goda resultat i skolarbetet. I uppdraget som lärare krävs god förmåga att analysera barnets behov och förmåga att använda en för eleven och gruppen väl anpassad metodik. Du kommer att arbeta i en årskurs bestående av 4 klasser och 3 kollegor. Tillsammans har man ett gemensamt mentorsansvar för alla elever i årskursen. Vi arbetar i andan vår årskurs. Utöver mentorer som undervisar klasserna finns också lärare i de praktisk-estetiska ämnena. Arbete ställer krav på samverkan med övriga kollegor på skolan, i en prestigelös anda. Kollegiet erbjuds också stöttning i form av specialpedagog, speciallärare, skolkurator, skolsköterska, skolpsykolog och rektorer.

Kvalifikationer

Examensbevis och tillhörande lärarlegitimation med behörighet att undervisa åk 4-6 krävs. Vi ser gärna sökande med behörighet i svenska och engelska. Behörighet i svenska som andraspråk är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde 2020-08-10
Publicerad
2020-01-16
Ansök senast
2020-02-16

Upplysningar

 • Susanne Niit-Ekstrand
  Rektor
  Telefon: 072-171 88 37
 • Malin Hansson
  Lärarnas Riksförbund
  Telefon: 073-440 45 66
 • Andreas Forsberg
  Lärarförbundet
  Telefon: 070-526 26 58

Ansökan

Referensnummer
C34508 - 2020

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6 till Kärlekens nya skola

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning