skoljobb.se

Grundskollärare åk 4-6 SV/NO

Företag Motala kommun
Regioner
Utgår

2019-12-16

Ansök nu

Grundskollärare åk 4-6 SV/NO

Vill du bli vår nya kollega? I Motala, Östergötlands sjöstad, är vi öppna, stolta och nyskapande. Vår kommun är rätt plats för att bidra, utvecklas och trivas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor, utveckla dig inom ditt område och jobba med det viktigaste som finns.

Vi gillar dig – och vi hjälper dig att utvecklas. Vår mission är att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje. Därför erbjuder vi en bred och djup verksamhet där vi ger dig möjligheterna, oavsett vilka mål du har. Motala ska vara en attraktiv och innovativ del av östgötaregionen där det är enkelt att bo och verka. Det är också vår drivkraft inom bildningsförvaltningen.

Verksamhet grundskola/särskola är en del av Bildningsförvaltningen. Verksamheten omfattar 21 grundskolor samt grundsärskola och det totala antalet elever är ca 4500. Fem av grundskolorna är högstadieskolor medan de övriga, med något enstaka undantag, omfattar åk F-6. I verksamheten ingår även fritidshem.

Karlslund skola (skolår F-5 och fritids) är den lilla skolan med hjärta och engagemang. Våra värdeord är hänsyn, respekt, artighet, ärlighet och hjälpsamhet som genomsyrar vår verksamhet.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en lärare till mellanstadiet. Undervisning sker främst i svenska och NO. Du kommer att arbeta i två klasser och vara en del av ett arbetslag. Du samverkar och planerar klassernas undervisning tillsammans med dina kollegor. Mentorskap ingår.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i åk 4-6 i svenska och NO . Du är en tydlig och strukturerad ledare. Du tycker om att arbeta med elevernas kunskaper och trivsel. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta med anpassningar i klassrummet. Du har goda kunskaper om NPF. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Tillsättning sker under förutsättning av vederbörliga beslut.

Notera vikten av att du söker tjänsten digitalt via www.offentligajobb.se

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

God kommunikativ förmåga och att kunna uttrycka sig väl på svenska i både tal och skrift krävs.

Dela detta jobb

Grundskollärare åk 4-6 SV/NO

Motala kommun