skoljobb.se

Grundlärare 4-6

Ekhagsskolan - En skola att längta till!

Är du nyutbildad lärare eller har kort eller lång erfarenhet av att arbeta i grundskolan, då är du välkommen att söka till oss på Ekhagsskolan!
Vi vill skapa en skola där alla barn och vuxna känner sig trygga, mår bra och har lust att lära. Styrkan med vår enhet är engagerade, kompetenta medarbetare som bidrar till ett positivt arbetsklimat som bygger på god kommunikation. Hos våra fantastiska elever finner vi en mångfald av olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid värdegrundsarbetet där alla ges möjlighet att utvecklas och där det är positivt med nytänk och förändring. Vi satsar extra tid på idrott och hälsa, då forskning visar att det ökar koncentrationen och fokuset i klassrummen.

Skolan ligger centralt med bra lokaler och närhet till skog, natur och många av kommunens närliggande aktiviteter så som Kinnarps arena, Rosenlundsbadet, KFUM med flera. Ekhagsskolan har för närvarande drygt 400 elever från förskoleklass till årskurs 6. Nu behöver vi förstärka med lärare i årskurs 4–6.

Detta får du arbeta med 
Att arbeta på Ekhagsskolan innebär att du tar ansvar för att planera undervisningen utifrån Läroplanens mål, utvecklar och bedriver den pedagogiska verksamheten. Detta så att den stimulerar och utmanar elevers sociala förmågor, språk, demokratiska förhållningssätt och miljömedvetenhet. Du dokumenterar elevernas utveckling och lärande och du har en regelbunden professionell kontakt med elevernas vårdnadshavare.

Din kompetens
Du har grundlärarexamen för arbete i grundskolan årskurs 4–6 alt. 1-7. Är du nyutbildad och ännu inte har fått din legitimation är du också välkommen att söka tjänsten. Önskvärt är att du undervisar i svenska och SO.

Som person är du positiv, har lätt för att kommunicera, arbetar strukturerat och är tydlig i ditt ledarskap. God samarbetsförmåga är för oss en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten. Tänk på att Skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och att handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. Du hittar länk till beställning av belastningsregistret här.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningsperioden.

Välkommen till en fantastisk arbetsplats där vi tillsammans arbetar för en trygg och trivsam studie- och arbetsmiljö för både elever och personal!


Vill du veta mer
Kerstin Tibbelin, Rektor 036-10 71 40
Susanne Kristensson, Bitr. rektor 036-10 60 08

Dela detta jobb

Grundlärare 4-6

Jönköpings kommun