skoljobb.se

logga

Fritidshemmet på Vegalyckan söker två nyfikna grundlärare

Ansök nu

Fritidshemmet på Vegalyckan söker två nyfikna grundlärare

Barn- och skolförvaltningen

Här får du plats att växa. Inom Lunds kommun sätter vi kunskapen i centrum och skapar möjligheter att utvecklas i arbetslivet. Vi erbjuder en inkluderande arbetsmiljö, och chans att påverka och göra skillnad. Vill du bli en av oss?

På barn- och skolförvaltningen arbetar vi för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för att alla barn och elever inom våra förskolor, grundskolor och grundsärskolor ska nå sina mål. Tillsammans arbetar vi för en enhetlig och tydlig styrning av förskola och skola i en modern och effektiv organisation, med målet att möjliggöra en utbildning i världsklass. Våra ambitioner är höga och vi strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för utveckling och värnar om en hög kvalitet i verksamheten.

Om oss

I Lunds södra delar finns Vegalyckan, en kommunal F-3 skola med 220 elever och cirka 40 medarbetare.

I skolans närhet finns både grönområden och rekreationsområden. Hos oss på Vegalyckan får du mycket engagerade och kompetenta kollegor som alla har elevernas bästa i fokus. Vegalyckans arbetslag utgörs av parallellerna där vi skapar möjligheter till gemensamma planeringstillfällen. På enheten arbetar vi mycket med att skapa en röd tråd i verksamheten och därmed vara noggranna med våra övergångar. Våra åldershomogena fritidshemsavdelningar i årskurserna F-3 har ett härligt arbetsklimat och gott samarbete.

Arbetsuppgifter

Är det en självklarhet för dig att arbeta för att eleverna ska ha en trygg och kreativ skoldag där lärandet står i fokus? Tar du dessutom ansvar för planering, genomförande och uppföljning av verksamheten och tycker att det är givet att samarbeta med övriga pedagoger i arbetslaget? Då ska du läsa vidare när vi på Vegalyckan nu söker två nya kollegor till vårt fritidshem!

För att bli en del av kollegiet på Vegalyckan ska du vara utbildad och legitimerad lärare i fritidshem och ha tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare i fritidshem. Ditt arbete baserar du på en vetenskaplig grund och gällande styrdokument. Du tvekar inte när det gäller pedagogisk dokumentation eller när det gäller föräldrasamverkan eftersom det är en självklarhet för dig i ditt yrkesutövande.
 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är utbildad grundlärare i fritidshem eller fritidspedagog. Du beskriver dig själv som tydlig, initiativtagande, strukturerad, flexibel, stort elevfokus, trygg, serviceinriktad, ja listan kan göras lång och vi ser fram emot att höra just dig fylla på den!

Det är meriterande om du har god insikt i skolans styrdokument och vet hur du på ett effektivt sätt tillämpar dessa i ditt dagliga arbete. Tack vare en god pedagogisk och didaktisk förmåga kan du självständigt leda och organisera ditt arbete vilket leder till studiero och en god lärmiljö för våra elever hela dagen. Du ansvarar för att främja elevens utveckling och lärande samt att hitta strategier för att nå varje elev och stärka den i såväl kunskapsutveckling som i den personliga utvecklingen.

Är det just dig vi har beskrivit? Tveka inte att söka så får vi kanske möjligheten att hälsa dig välkommen till gemenskapen på Vegalyckan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan tillsvidareanställd medarbetare.

För att få arbeta med barn eller elever inom förskola och skola behöver du kunna uppvisa ett godtagbart utdrag ur belastningsregistret https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Antal tjänster

2

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Månadslön

Tillträde: 220808 eller enligt överenskommelse

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2022-05-22

Referensnummer

2022/579

Kontaktperson(er)

  • Jeanette Willby, rektor, 046-3597224

  • Carl-Johan Haraldson, 046-3597127

Facklig(a) företrädare

  • Catrine Elmström, Lärarförbundet, catrine.elmstrom@lund.se

Dela detta jobb

logga
Fritidshemmet på Vegalyckan söker två nyfikna grundlärare

Skoljobb i barn- och skolförvaltningen