skoljobb.se

Frejaskolan söker lärare i Ma/NO/Tk

Företag Gnesta Kommun
Regioner
Utgår

2021-09-30

Ansök nu

Frejaskolan söker lärare i Ma/NO/Tk

Om arbetsplatsen

På Frejaskolan är vi sällan nöjda. Vi vet att vi gör ett gott jobb varje dag, men vi vill alltid nå längre. Vi befinner oss i en ständig utveckling av verksamheten. Våra medarbetares erfarenheter tas till vara och är, tillsammans med skolledningens, grunden för vårt utvecklingsarbete. Skolledningens primära roll är att leda det pedagogiska utvecklingsarbetet och systematiskt utveckla undervisningen tillsammans med våra pedagoger. Här arbetar kompetenta och drivna medarbetare som är lösningsfokuserade, hjälpsamma och vill samarbeta. Vi har en stark ansvarskultur, där vi hjälps åt och delar med oss av framgångar och misstag. Vi är övertygade om att alla elever kan och vill lyckas och jobbar gemensamt mot det målet. Hos oss har du stora möjligheter att påverka verksamheten tillsammans med dina kollegor. Som medarbetare blir du pedagogiskt utmanad och stöttad och bör därför se resultatanalys, reflektion och utvärdering som viktiga delar i att utveckla undervisningen. Tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna för elevernas lärande! Frejaskolan ligger i ett villaområde centralt i Gnesta, med promenadavstånd från tåg-, pendel- och busstation. Vi är inne i en digitaliseringsprocess med målet att digitala lärplattformar ska vara ett internaliserat verktyg i planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Vi använder Google Classroom som lärplattform och alla elever har en egen läsplatta eller dator.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en lärare för undervisning i matematik, naturkunskap och teknik för årskurs 4-6. Du undervisar i dina ämnen och är med och driver arbetet med att utveckla undervisningen så att den gynnar alla elever. Vi strävar efter en differentierad undervisning som i största möjliga mån låter alla elever lyckas i skolan. Du kan prioritera så att undervisningen riktas mot det väsentliga i ämnet. Du prövar och omprövar ständigt dina metoder men håller fast vid det som ger framgång i lärandet.

Kvalifikationer

Vi utgår från att du som söker är legitimerad lärare, behörig för undervisning i matematik, naturkunskap och teknik. Andra kombinationer kan dock också vara av intresse. Du har god insikt i skolans styrdokument och tillämpar dessa i det dagliga arbetet. Du är en skicklig pedagog med en förmåga att möta varje elevs behov och är bra på att samarbeta med dina kollegor. Din förmåga att kommunicera och skapa relationer är god. Dessutom visar du en tydlig vilja till pedagogisk utveckling. Du delar med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande inom skolan.

Fakta om tjänsten

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Omfattning

Heltid

Tillträde

Tillträde januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Publicerad

2021-08-31

Ansök senast

2021-09-30

Upplysningar

Annika Nelander
Biträdande rektor Frejaskolan
Telefon: 0158 - 275 940
E-post: Annika Nelander

Patrik Göransson
Biträdande rektor Frejaskolan
Telefon: 0158 – 275 215
E-post: Patrik Göransson

Lärarförbundet
Telefon: 0158-275 380

Lärarnas riksförbund
Telefon: 0158-275 000 (vxl)

Referensnummer
A1051055

Dela detta jobb

Frejaskolan söker lärare i Ma/NO/Tk

Gnesta Kommun