skoljobb.se

logo

Förskollärare (vikariat)

Regioner
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

Förskollärare (vikariat)

Arbetsplatsen

Vill du jobba med morgondagens poliser, undersköterskor, forskare eller kanske vår framtida statsminister? Som förskollärare medverkar du till en utvecklande, trygg och glädjerik utbildning för våra barn! Nu söker vi en vikarierande förskollärare till Ölme förskola.

Skolförvaltningens ansvarsområde omfattar alla barn från förskoleålder upp till att de avslutat gymnasiet. Verksamheten omfattar skolstaben, förskola, grundskola, särskola, gymnasieskola samt kulturskola.

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag ingår pedagogiskt ansvar, planering, utvärdering, analys och utveckling av verksamheten. Din styrka ska vara att leda barns utveckling och lärande, både enskilt och i grupp.

Vi inom förskolan ser fram emot att tillsammans med dig skapa en fortsatt utvecklande, trygg och glädjerik verksamhet för våra barn!

Vi behöver en ersättare till Ölme förskola. Arbetet är på heltid och anställningen är för viss tid under perioden januari-juni.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är:
- utbildad förskollärare. Vi ser gärna att även du som snart är klar med din förskollärarutbildning söker till oss.
- trygg och engagerad i din yrkesroll.
- är öppen för förändringar.

Vi ser att du har:
- initiativförmåga och kan omsätta teori till praktik.
- god samarbetsförmåga och ett lösningsfokuserat arbetssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Kristinehamns kommun är en arbetsplats med många medarbetare, som i sin tur genom arbete inom olika verksamheter möter många av kommunens invånare.

Vi arbetar för ett framgångsrikt ledar- och medarbetarskap genom dialog och samarbete. Arbetsmiljön påverkas av hur vi bemöter varandra och vi alla har ett ansvar för att bidra till en god arbetsmiljö och kommunikation. Våra ledord för medarbetarskap är delaktighet, ansvarstagande och kompetens vilket vi tror bidrar till en positiv och hälsosam arbetsmiljö som ger kraft, energi samt arbetsglädje på jobbet.

Som anställd hos oss ska kan förvänta dig stöd för nya idéer, goda utvecklingsmöjligheter och att vi ger dig de verktyg du behöver för att kunna utföra ditt arbete på ett bra sätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och ha en god kommunikation med dig som söker jobb hos oss, ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A1177124

Sista ansökningsdatum: 2022-11-30

Kontaktpersoner

Anna-Karin Fjärvik
Rektor för förskola
0550-874 89
 

Fackliga representanter:


Lärarförbundet
lararforbundet@kristinehamn.se

Dela detta jobb

logo
Förskollärare (vikariat)

Kristinehamns kommun